Η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. θα τιμήσει την γυναίκα στις 8 Μαρτίου 2021

0

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας για την γυναίκα, διοργανώνει εκδήλωση, η οποία θα προβληθεί διαδικτυακά την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 στις 18:30 (6:30 το απόγευμα). Ομιλήτρια θα είναι η καθηγήτρια Γλωσσολογίας και κοσμήτορας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.), Πηνελόπη Καμπάκη-Βουγιουκλή, με θέμα: «Όψεις γυναικείας δραστηριότητας στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη: μετανάστευση, καπνός, αγροτοσυνεταιρισμοί, εκπαίδευση-θέσεις ευθύνης».

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις γυναικών της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ., οι οποίες θα τιμηθούν για την δράση τους. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο περιφερειάρχης, Χρήστος Μέτιος και ο εντεταλμένος σύμβουλος ισότητας των φύλων, Κωνσταντίνος Κουρτίδης. Την ευθύνη της εκδήλωσης έχει η εκτελεστική γραμματέας, Ζωή Κοσμίδου. Η προβολή της εκδήλωσης θα γίνει από το επίσημο κανάλι της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. στο Youtube https://www.youtube.com/channel/UC2rQzkuyYTC0t8BB873-WRw/videos και από την ιστοσελίδα της Ακαδημίας δια βίου μάθησης της Περιφέρειας http://www.acadimia.eu/index.php/el/.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.