Η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. θα δώσει 1 εκ. ευρώ, για την ανάπτυξη της τεχνολογίας της Πληροφορικής και των επικοινωνιών στις σχολικές μονάδες

0

Με 1.000.000 ευρώ, επιπλέον, στηρίζονται οι μαθητές ειδικών σχολείων, αλλά και το σύνολο της προσχολικής εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο περιφερειάρχης, Χρήστος Μέτιος, υπέγραψε την απόφαση για την ένταξη έργου που αφορά στην οικονομική ενίσχυση των μαθητών των ειδικών σχολείων, καθώς και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, για την ανάπτυξη της τεχνολογίας της Πληροφορικής και των επικοινωνιών. Το χρηματικό ποσό θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών και την προμήθεια, την εγκατάσταση και την εκμάθηση της λειτουργίας του εξοπλισμού σε είκοσι δύο (22) δομές εκπαίδευσης και είκοσι έξι (26) σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, με σκοπό την ενίσχυση της χρήσης ψηφιακής τεχνολογίας και τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του εξοπλισμού των δομών αυτών. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Α.Μ.-Θ., Κωνσταντίνο Μπαντίκο, παραβρέθηκε και η Αλεξάνδρα Γκουλιάμα, ειδική σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα παιδείας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.