Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης έδωσε δυναμικά το «παρών» στην 29η διεθνή έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας DETROP BOUTIQUE 2020. «Η συμμετοχή αποτέλεσε μία ακόμα δυναμική προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας και ανάδειξης των ποιοτικών προϊόντων και σημαντικών επιχειρήσεων της περιοχής. Στην έκθεση συμμετείχαν πάνω από 355 εκθέτες από 16 χώρες. Η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. συμμετείχε με δικό της περίπτερο, αλλά και στο περίπτερο CHEESE AND WINE, με εκθέτες από το χώρο του κρασιού και των τυροκομικών. Οι παραγωγοί που φιλοξενήθηκαν (ΝΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Α.Ε., ΚΕΛΑΡΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟ, ΚΤΗΜΑ Β. ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ & ΣΙΑ Ε.Ε., ΚΟΙΝΣΕΠ ΓΕΝΝΗΣΕΑΣ, ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ «ΜΩΥΣΗΣ», ΕΛΛΗΝΙΚEΣ ΦΑΡΜΕΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΜΕΛΙΣΣΑ, VRWSIS, ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΤΛΑΜΑΖΟΓΛΟΥ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΦΕΛΛΑΧΙΔΗ, ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΡΟΔΙ, ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ) είχαν την ευκαιρία να δειγματίσουν τα προϊόντα τους, να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους και μέσω των b2b συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν, να συναντήσουν επαγγελματίες απ’ όλο τον κόσμο, να μιλήσουν για πιθανές συνεργασίες και να συνάψουν συμφωνίες.

Την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. εκπροσώπησαν ο Γιώργος Ζιμπίδης, αντιπεριφερειάρχης αγροτικής οικονομίας, ο οποίος εξήρε τη διοργάνωση στον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της έκθεσης και πρόβαλε τη συμμετοχή της Περιφέρειας και τους συμμετέχοντες παραγωγούς, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες, οι οποίοι στήριξαν την παρουσία των επιχειρηματιών.

Η έκθεση, η οποία έγινε στο εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO, από 22 έως και 24 Φεβρουαρίου 2020, αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες διεθνείς εκθέσεις, δίνοντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ένα ευρύ φάσμα παροχών και προϊόντων σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα, από την παραγωγή έως την κατανάλωση και να  αξιοποιήσουν πλήρως το επιχειρηματικό δυναμικό τους. Η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. θα συνεχίσει να στηρίζει την προβολή του αγροδιατροφικού της τομέα, πιστεύοντας ότι με τη συνεργασία, την ποιότητα και την εντοπιότητα, ενσαρκώνει το όραμα για μία βιώσιμη και «πράσινη» Περιφέρεια», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.