Πριν μερικά έτη, η απόφαση της δημοτικής αρχής του Δήμου Καβάλας, με δήμαρχο τον Κωστή Σιμιτσή, να παρέμβει στην περιοχή κάτω από την πλατεία Νικοτσάρα, δηλαδή από το παλιό υδραγωγείο (Καμάρες) μέχρι το Καρνάγιο, προκάλεσε ξεσηκωμό στους ιδιοκτήτες των ακινήτων. Ο πρωτοστάτης της αντίδρασης, μάλιστα, ήταν ο Νίκος Ξανθόπουλος, νυν δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας.

Προκειμένου να αποτρέψει το έργο ανάπλασης της περιοχής, αν θυμόμαστε καλά, ο σύλλογος των ιδιοκτητών των ακινήτων προσέφυγε στην επιτροπή ελέγχου των αποφάσεων των δημοτικών συμβουλίων, ενώ παρουσίασε (στο Επιμελητήριο) μία δική του μελέτη ανάπλασης, η οποία δεν υλοποιήθηκε ποτέ! Το προαναφερθέν τμήμα παραμένει από τα πιο υποβαθμισμένα της πόλης, παρά τις μικρές αλλαγές που γίνονται με ιδιωτική πρωτοβουλία. Ωστόσο, απαιτείται ένα συνολικό σχέδιο αναβάθμισής του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.