• «Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της τέως δημάρχου, Δήμητρας Τσανάκα, σχολίασε, ανώνυμα, ότι ήρθε η ώρα η Δ. Τσανάκα να παραιτηθεί και να οριστεί διάδοχος της στην παράταξη. «Άρχισαν τα όργανα λοιπόν….», έγραψε καρντάσι και πρόσθεσε: «Κακώς η Δ. Τσανάκα δεν παραιτήθηκε από την ημέρα της πολιτικής της ήττας, καθώς τώρα υπάρχει ο κίνδυνος να διαλυθεί η παράταξη της. Βλέπετε, πολλοί είναι οι μνηστήρες. Διότι, η ίδια προεκλογικά, είχε δηλώσει ότι δεν θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο Καβάλας».
  • Φαίνεται, καρντάσια, πως έχω σοβαρό πρόβλημα με την όραση, διότι είμαι ο μόνος που δεν βλέπει τους πολλούς «μνηστήρες», για την αρχηγία στην παράταξη της τέως δημάρχου Καβάλας. Κι αυτός, ο ανώνυμος δημοτικός σύμβουλος, γιατί δεν έχει το θάρρος να «βγει μπροστά» και να θέσει ζήτημα αντικατάστασης της Δήμητρας; Προφανώς, γιατί δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά προσπαθούν κάποιοι, τεχνηέντως, να δημιουργήσουν. Ο λόγος άγνωστος, αλλά ο καιρός θα τον φανερώσει.
  • Είναι αλήθεια, ότι η Δήμητρα δήλωσε προεκλογικά, πως η δεύτερη θητεία θα είναι η τελευταία, εφόσον επανεκλεγεί δήμαρχος. Αν εννοεί αυτό, βεβαίως, το καρντάσι που έγραψε το παραπάνω σχόλιο. Αλλά, γιατί να παραιτηθεί μετά την πολιτική ήττα της; Έχει να κάνει άλλα πράγματα, πιο σοβαρά, παρά να ασκήσει τα καθήκοντα που την έταξε ο Καβαλιώτικος λαός, δηλαδή της επικεφαλής του συνδυασμού με τις περισσότερες έδρες στο δημοτικό συμβούλιο;
  • Και πως προκύπτει ο κίνδυνος διάλυσης της παράταξης; Θα συμφωνήσω, ότι κάτι τέτοιο θα επιθυμούσαν οι πολιτικοί αντίπαλοι, ωστόσο πέρα από τη δήλωση που φέρεται να έκανε, ανώνυμα, ένας δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, δεν υπάρχει άλλη ένδειξη, ότι η παράταξη κινδυνεύει να διαλυθεί.
  • Κι αν όντως έγινε τέτοια δήλωση, νομίζω πως θα ήταν «πρώτο θέμα» συζήτησης στην τοπική κοινωνία και τα Μέσα Ενημέρωσης. Επειδή, η πρωταπριλιά αργεί, ακόμα, θα χαρακτηρίσω το σχόλιο ως (στοχευμένο) fake news.
  • Είμαστε βέβαιοι ότι, η Δήμητρα θα εξαντλήσει τη θητεία της στην «αντιπολίτευση» κι αν δεν επιθυμεί να είναι, πάλι, υποψήφια δήμαρχος, θα «ανοίξει το δρόμο» για τους «μνηστήρες» της αρχηγίας, μέσα από μία δημοκρατική διαδικασία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.