Η Ο.Ε.Β.Ε. Νομού Καβάλας ετοιμάζει ομαδική αγωγή εναντίον του Ο.Α.Ε.Ε.

0

Οι δύο δικαστικές αποφάσεις, στην Αθήνα και στην Πάτρα, που δικαίωσαν δύο επαγγελματίες, έγινε «οδηγός» για την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (Ο.Ε.Β.Ε.) Νομού Καβάλας, προκειμένου να προχωρήσει στην άσκηση ένδικου μέσου εναντίον της διοίκησης του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.).

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Νομού Καβάλας, Παναγιώτης Αρσονιάδης, μιλώντας στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, πρόκειται να κατατεθεί ομαδική αγωγή εναντίον του Ο.Α.Ε.Ε. και θα ακολουθήσουν κι άλλα «βήματα».

Στη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου έγινε ζωντανή σύνδεση με την Αθήνα, για να μιλήσει και ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, Γιώργος Καββαθάς.

Στην τοποθέτηση που έκανε, πριν απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, είπε ότι το πρόβλημα που υπάρχει με τον Ο.Α.Ε.Ε. δεν είναι νομικό, αλλά κυρίως πολιτικό. «Η κυβέρνηση και η διοίκηση του Ο.Α.Ε.Ε., δεν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα πολιτικά», σχολίασε.

Απαντώντας, επίσης, στις ερωτήσεις που δέχτηκε, ανέφερε ότι η ρύθμιση που αφορά τους οφειλέτες προς τον Ο.Α.Ε.Ε. τα έτη 2011, 2012 και 2013, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να θεωρήσουν τα ασφαλιστικά τους βιβλιάρια, δεν ικανοποιεί πλήρως τη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., αλλά είναι ένα θετικό βήμα, για την ανακούφιση ενός μεγάλου αριθμού οφειλετών που δημιούργησε η οικονομική κρίση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.