Επίσκεψη στον αστυνομικό διευθυντή Καβάλας, Ιωάννη Καραμανλή, πραγματοποίησαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (Ο.Ε.Β.Ε.) Νομού Καβάλας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος, Θόδωρος Χατζηχρήστος, ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και ο τομεάρχης τεχνικών επαγγελμάτων, Δημήτριος Καϊλάρης. Η συζήτηση, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, είχε ως βασικό θέμα την «μαύρη» εργασία. Ο αστυνομικός διευθυντής άκουσε τις θέσεις και τα αιτήματα των επαγγελματιών και δεσμεύτηκε ότι θα συνδράμει στον περιορισμό της παράνομης επαγγελματικής δραστηριότητας.

Ακολούθησε συνάντηση με τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, παρουσία και του τομεάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος/εστίασης, Γιώργου Βαφείδη.Συζητήθηκαν οι δράσεις της Ομοσπονδίας σε τοπικό, αλλά και περιφερειακό επίπεδο, καθώς και οι δυνατότητες συνεργασίας του Δήμου με την Ομοσπονδία, για θέματα σχετικά με τους επαγγελματίες, τους εμπόρους και του βιοτέχνες. Ακόμα, θίχτηκε το πρόβλημα της αύξησης των δημοτικών τελών, που απασχολεί έντονα τους επαγγελματίες και ζητήθηκε από τον δήμαρχο μία πιο δίκαιη κατανομή αυτών, ανάλογα με τις επιχειρήσεις. Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε να επανεξετάσει το θέμα σε μέλλοντα χρόνο.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.