• Αδυνατώ, καρντάσια, να πιστέψω ότι, ο Θόδωρος Μουριάδης, μπορεί να γράψει και να στείλει τόσο επιθετικές ανακοινώσεις, όπως η τελευταία απάντηση στη δημοτική αρχή του Δήμου Καβάλας. «Μη μας κουνάτε το δάκτυλο, γιατί σε ογδόντα ημέρες τελειώνετε…», έγραψε!
  • Μου θυμίζει κινηματογραφική ταινία, στην οποία ο εκβιαστής τηλεφωνεί στο θύμα και του ανακοινώνει, ότι σε μερικές ημέρες θα «τελειώσει», αν δεν πληρώσει το χρέος του!
  • Ο Θόδωρος, καρντάσια, δεν είναι τέτοιος τύπος. Αν τον ακούσει, κάποιος, να μιλάει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, θα εκπλαγεί (θετικά) με την κοσμιότητα που τον διακρίνει. Η κριτική που κάνει είναι, πάντα, στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού.
  • Η παραπάνω φράση, όμως, ξεφεύγει και κατά την ταπεινή μου άποψη δείχνει εκνευρισμό και υποκρύπτει πανικό. Διότι, αν κάποιος αισθάνεται σίγουρος για τη νίκη, δεν αναφέρεται υποτιμητικά για τον αντίπαλο. Δεν ασχολείται καν. Προσπαθεί, μόνο, να δείξει την υπεροχή του, ώστε να πείσει τους πολίτες να τον προτιμήσουν.
  • Με μπερδεύει, πάντως, το διαφορετικό πρόσωπο και ύφος του Θόδωρου Μουριάδη όταν μιλάει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και στις ανακοινώσεις του συνδυασμού του. Είναι βέβαιο ότι μπερδεύει και τους καλοπροαίρετους πολίτες αυτή η μετάλλαξη.
  • Ενώ προσπαθεί να περάσει ένα διαφορετικό ήθος στον προεκλογικό αγώνα, βγαίνουν κάποιες ανακοινώσεις, οι οποίες συναγωνίζονται, δυστυχώς, στο ύφος, τον λαϊκισμό του Makis. Θόδωρε, τις προάλλες η Δήμητρα έκανε έκκληση σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους, να διατηρήσουν υψηλό το επίπεδο της αντιπαράθεσης στην προεκλογική περίοδο και να ζητήσουν το ίδιο από τους υποψηφίους των συνδυασμών τους. Μάζεψε, λοιπόν, την ομάδα και μίλησε τους, για να μην εκτίθεσαι εξαιτίας μερικών «θερμόαιμων» και, θα μου επιτρέψεις τον χαρακτηρισμό, θερμοκέφαλων.
  • Υ.Γ. Θέλω να ρωτήσω τον συντάκτη του δελτίου Τύπου το εξής. Είναι σίγουρο, με μαθηματική ακρίβεια, ότι η δημοτική αρχή θα τελειώσει σε 80 ημέρες; Να το παίξω στο στοίχημα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.