Κάλεσμα προς τον λαό της Θάσου, να συστρατευτεί με τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» στον αγώνα για την προστασία των λαϊκών συμφερόντων, έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Χρυσάφης, ο οποίος θα είναι άλλη μια φορά επικεφαλής του τοπικού ψηφοδελτίου στις εκλογές του Μαΐου 2019. Δήλωσε, ακόμα, ότι οι άλλοι συνδυασμοί και υποψήφιοι δήμαρχοι, απέχουν πολύ από τον χαρακτηρισμό «ανεξάρτητοι», διότι εξυπηρετούν πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Για τον νυν δήμαρχο, Κώστα Χατζηεμμανουήλ, είπε χαρακτηριστικά, ότι «πατρονάρει» τα συμφέροντα επιχειρηματιών και δεν ενδιαφέρεται για τις ανάγκες του νησιού και των δημοτών. Η «Λαϊκή Συσπείρωση», πρόσθεσε, με πολλές παρεμβάσεις, εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου, ανέδειξε σημαντικά ζητήματα της τοπικής κοινωνίας, όπως η θαλάσσια συγκοινωνία, η διαχείριση των απορριμμάτων, η αντιπλημμυρική και αντιπυρική προστασία, κ.ά. «Η μάχη που θα δώσουμε μετά τις εκλογές, από οποιαδήποτε θέση, πρέπει να είναι ενιαία», τόνισε και κάλεσε τους συνδημότες του να ενισχύσουν την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ερωτηθείς, από τον «Κ.Τ.», αν μπορεί να βρεθεί λύση, η οποία θα ικανοποιεί τις δύο πλευρές, στο πρόβλημα της διέλευσης των βαρέων οχημάτων από το πορθμείο της Κεραμωτής, ώστε να μη διαταραχθεί ο εφοδιασμός της Θάσου, απάντησε ότι με συνεννόηση και συνεργασία υπάρχει η δυνατότητα να επιλυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.