Η Κ. Σάρδη απευθύνεται στους εργαζομένους στα Πετρέλαια Καβάλας: «Σας θέλουμε δίπλα μας, για το σήμερα και το αύριο του «Πρίνου»

0

Επιστολή προς τους εργαζόμενους της εταιρείας στην Καβάλα, απέστειλε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, μετά την λήξη του αποκλεισμού των εγκαταστάσεων του «Πρίνου», η διευθύνουσα σύμβουλος και country manager της Energean στην Ελλάδα, Δρ. Κατερίνα Σάρδη. Στην επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:

Φίλες και φίλοι συνάδελφοι,

Από σήμερα, αρχίζει μία νέα ημέρα στον «Πρίνο»! Η παρανομία τερματίσθηκε και μπορούμε, διοίκηση, εργαζόμενοι και τοπική κοινωνία, να ατενίσουμε ξανά το μέλλον με ρεαλισμό και αισιοδοξία. Οι υπεύθυνοι γι’ αυτές τις πρωτοφανείς καταστάσεις που ζήσαμε, θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους και θα λογοδοτήσουν και στην δικαιοσύνη. Εμείς, που πραγματικά νοιαζόμαστε για το μέλλον του «Πρίνου», θα κοιτάξουμε μπροστά!

Καλούμε όλους εσάς, που εφαρμόζετε τους νόμους και θέλετε να δουλέψετε με ξεκάθαρους κανόνες, να τηρήσετε το πρόγραμμα για τις διαθεσιμότητες και να κάνετε την δουλειά σας με συνέπεια και αφοσίωση. Σάς θέλουμε δίπλα μας, για να πάρει μπροστά και πάλι με ασφάλεια το εργοστάσιο, για να δούμε το «Έψιλον» να βγάζει πετρέλαιο, για να δούμε τις νέες μεγάλες επενδύσεις που έχουμε προγραμματίσει και που θα δώσουν δουλειές, εισόδημα και ανάπτυξη για όλους όσοι θα ακολουθήσουν την κοινή πορεία της προόδου και της εξέλιξης. Σας θέλουμε δίπλα μας, για το σήμερα και το αύριο του «Πρίνου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.