-Το γεφύρι της Καβάλας και το γεφύρι της Καβάλας, έλεγε η Κατερίνα Νοτοπούλου, για την γέφυρα απέναντι από το παλιό νοσοκομείο και θυμήθηκε την ημέρα που ήρθε, μετά την ζημιά σε τμήμα του καταστρώματος, για να δει την κατάσταση και να εκφράσει την στήριξη της προς τον Δήμο Καβάλας. Η Κατερίνα νόμιζε πως η αποκατάσταση θα γίνει όπως κάνουν οι Περιφέρειες, για παράδειγμα, με τα πέτρινα τοξωτά γεφύρια της υπαίθρου.

-Μετά την «αυτοψία» που έκανε είπε στα Μέσα Ενημέρωσης ότι: «Θα συζητήσουμε για το τι μπορεί να γίνει από την μεριά του Δήμου και της Περιφέρειας και εφόσον δεν είναι επαρκείς οι δυνατότητες τους, θα συνδράμει τότε το αρμόδιο Υπουργείο, όπως γίνεται πάντα. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει έλεγχος, για την απόδοση των ευθυνών». Την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, ήρθε με άλλη ιδιότητα στην Καβάλα, ως τομεάρχης τουρισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, αλλά δεν ξέχασε εκείνη την ημέρα του Νοεμβρίου του 2018, που έκανε την «επιθεώρηση» ως υπουργός Μακεδονίας-Θράκης. Είπε πως ο Δήμος Καβάλας και η πρώην δήμαρχος, Δήμητρα Τσανάκα, αρνήθηκε την συνδρομή της κυβέρνησης, έπειτα από πολιτική παρέμβαση και το ζήτημα ανέλαβε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Μα η ίδια είχε δηλώσει πως: «Θα δούμε τις δυνατότητες του Δήμου και της Περιφέρειας κι αν δεν είναι επαρκείς, θα συνδράμει το αρμόδιο Υπουργείο». Τελικά, ο περιφερειάρχης, Χρήστος Μέτιος, ανακοίνωσε ότι μπορεί η Περιφέρεια να χρηματοδοτήσει τις μελέτες και την αποκατάσταση της ζημιάς στην γέφυρα.

-Στην συνέχεια, ανέθεσε τις μελέτες και το έργο στην «Εγνατία Οδό Α.Ε.», όπως θα έκανε και το αρμόδιο Υπουργείο. Προς τι η ενόχληση Κατερίνα μου, που ανέλαβε την ευθύνη η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης; Αμφιβάλλω ότι η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α., θα αποκαθιστούσε το πρόβλημα πριν τις εθνικές εκλογές του Ιουλίου 2019.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.