Με μεγάλη χαρά η Καβάλα, λιμάνι κρουαζιέρας, υποδέχτηκε το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο της περιόδου σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πάνω στο Celestyal Crystal της Celestyal Cruises. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, η περίοδος έκλεισε με ρεκόρ 35 αφίξεων που αντιπροσωπεύει αύξηση μεγαλύτερη του 1150% σε σύγκριση με το 2021. Η συνεργασία των φορέων, του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας (Ο.Λ.Κ.), του Επιμελητηρίου Καβάλας και της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Καβάλας «Δημωφέλεια», με εξειδικευμένο γραφείο συμβούλων, έφερε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, με παρουσία στα κέντρα αποφάσεων και στις εξελίξεις των δρομολογίων στην περιοχή.

Στην διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιήθηκαν 3 ταξίδια εξοικείωσης (fam trips) με εταιρείες κρουαζιέρας, όπου έγινε εκτενής παρουσίαση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του προορισμού, δηλαδή των λιμενικών υποδομών, αλλά και της ιστορίας, του πολιτισμικού της αποθέματος και της γαστρονομίας. Στο ίδιο πλαίσιο, δόθηκε το «παρών» σε ποικίλες δράσεις, όπου πραγματοποιήθηκε σειρά συναντήσεων με τις εταιρείες του κλάδου. Στην τελευταία άφιξη πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση με την συμμετοχή εκπροσώπων των τοπικών φορέων, της εταιρείας, των Μέσων Ενημέρωσης, επίσημων προσκεκλημένων του κλάδου και του ειδικού συμβούλου για την κρουαζιέρα, Ιωάννη Μπρα. Ο πλοίαρχος, Νικόλας Βασιλείου, o Γιώργος Κουμπενάς, πρόεδρος επιχειρήσεων και εκπρόσωπος της Celestyal και το πλήρωμα, απέδειξαν στην πράξη ότι προσφέρουν μοναδική ποιότητα υπηρεσιών συνδυαστικά με άριστη φιλοξενία.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Ο.Λ.Κ. Α.Ε., Άννα Θυσιάδου, στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στον στρατηγικό σχεδιασμό και στις προσπάθειες ενίσχυσης της εξωστρέφειας από μέρους της σύμπραξης των φορέων, ευχαριστώντας δημοσίως όλους όσοι εργάστηκαν γι’ αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, δήλωσε: «Ο προορισμός της Καβάλας πρέπει να συνεχίσει την επιτυχημένη στρατηγική συνεργασίας και να διεκδικήσει την άφιξη μεγαλύτερου αριθμού πλοίων, συνδέοντας το γεγονός αυτό,  πλήρως, με την τοπική επιχειρηματικότητα. Εντείνουμε τις προσπάθειες και πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια, θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε τα οφέλη για όλους». Ο πρόεδρος της «Δημωφέλεια», Παναγιώτης Αγγελίδης, σημείωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με την φετινή χρονιά και θα έχουμε το επόμενο διάστημα την δυνατότητα να εργαστούμε σε βελτιώσεις που σχετίζονται με την πληροφόρηση των επιβατών, αλλά και την διάχυση της πληροφορίας με πιο στοχευμένα εργαλεία επικοινωνίας, για την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή. Η καλύτερη προβολή των χαρακτηριστικών μας, θα δώσει την δυνατότητα για βελτιωμένη σύνδεση με την τοπική κοινωνία».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.