Ο Δήμος Καβάλας, αποδεχόμενος την πρόταση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, θα υποδεχτεί και​​ θα​​ φιλοξενήσει, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2020, την Ολυμπιακή φλόγα για τους θερινούς Ολυμπιακούς αγώνες​​ στο Τόκιο. Οι ενδιαφερόμενοι λαμπαδηδρόμοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία​, καταθέτοντας σχετική αίτηση στο γραφείο δημάρχου (οδός Κύπρου 10, 1ος ​όροφος) έως και τις 16 Ιανουαρίου 2020. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο ​​έτος της ηλικίας τους. Σύμφωνα με την Ε.Ο.Ε. προτεραιότητα έχουν οι: ολυμπιονίκες, οι διακριθέντες στον αθλητισμό με σειρά προτεραιότητας διάκρισης (παγκόσμια, ευρωπαϊκά, πανελλήνια πρωταθλήματα κ.ο.κ.), διακεκριμένοι στις τέχνες, στα γράμματα και στην κοινωνική προσφορά κ.ο.κ. Στις ανωτέρω ιδιότητες περιλαμβάνονται αθλητές, ή άτομα που ανήκουν στις ομάδες με ειδικές​​ δεξιότητες​​ (ΑμεΑ).

Οι επιλεγέντες λαμπαδηδρόμοι οφείλουν να συμμετάσχουν με κάθε σεβασμό προς τους κανονισμούς​​ που διέπουν​​ την Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία, τον Ολυμπιακό χάρτη και τις αρχές του, ενώ αποκλείονται όσοι έχουν​​ τιμωρηθεί για παραβίαση των κανονισμών​​ περί ντόπινγκ,​​ ή έχουν καταδικαστεί για αδικήματα που δημιουργούν ασυμβίβαστα και κωλύματα κατά​​ τη νομοθεσία. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες​​ να γνωρίζουν τους όρους συμμετοχής, καθώς και τους κανονισμούς GDPR​​ που διέπουν τη διοργάνωση και να συναινέσουν σε αυτούς ​​κατά τη δήλωση συμμετοχής, όπως αυτοί ορίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα​​ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής https://www.hoc.gr/torchrelay/.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.