• Μετά τους γάμους Ινδών και τα γυρίσματα ταινίας του Bollywood, είναι πιθανό να φιλοξενήσει η Καβάλα και τον διαγωνισμό ομορφιάς της Ινδίας! Ευχάριστες ειδήσεις, που αναβαθμίζουν την πόλη και την κάνουν γνωστή διεθνώς. Εύχομαι να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση, που θα είναι σημαντική προβολή για τον τόπο.
  • Δεν αντιλαμβάνομαι, καρντάσια, πως έβγαλε το συμπέρασμα ο κοσμήτορας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, Νάσος Μητρόπουλος, ότι οι Καβαλιώτες θέλουν να απαξιώσουν το ίδρυμα, επειδή δεν «πετάξαμε από τη χαρά μας» όταν ζήτησαν το παλιό Δικαστικό Μέγαρο, για να στεγάσουν τη διοίκηση του Πανεπιστημίου.
  • Όπως είπε το καρντάσι ο κοσμήτωρ, το κτίριο αυτό είναι ιστορικό για την πόλη, αλλά μία προηγούμενη κυβέρνηση το έβαλε στη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ. Κι απ’ όσο καταλαβαίνω, ούτε το ΤΑΙΠΕΔ είναι ενθουσιασμένο με την προοπτική να γίνει το παλιό Δικαστικό Μέγαρο κτίριο διοίκησης ενός Πανεπιστημίου.
  • Εδώ που τα λέμε, κοσμήτορα Μητρόπουλε, δεν είναι η μεγάλη ευκαιρία για την αξιοποίηση του κτιρίου, να λειτουργήσει ως κτίριο διοίκησης ενός ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Εάν το ζητούσε ένα ιστορικό ίδρυμα, όπως το «Μετσόβειο» Πολυτεχνείο, θα το συζητούσα. Το ΔΙ.ΠΑ.Ε. μόλις συστάθηκε και δεν έχει γράψει την ιστορία του στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Γιατί τόση εμμονή με το παλιό Δικαστικό Μέγαρο; Υπάρχουν κι άλλα ιστορικά νεοκλασικά κτίρια μέσα στην πόλη, τα οποία θα εξυπηρετήσουν τον σκοπό της διοίκησης του ΔΙ.ΠΑ.Ε. Σε τελική ανάλυση, τον πρώτο λόγο έχει το ΤΑΙΠΕΔ. Εάν θέλει να κρατήσει το ακίνητο, δεν πρόκειται να στεγαστεί εκεί ούτε το Υποθηκοφυλακείο, ούτε το Κτηματολογικό Γραφείο, ούτε ο μπάρμπα Θωμάς!
  • Μάλλον, το «εχθρικό» κλίμα το δημιουργείτε με τις δηλώσεις σας, κοσμήτορα Μητρόπουλε, γιατί η Καβάλα στήριξε έμπρακτα το πρώην Τ.Ε.Ι. και θα στηρίξει το ΔΙ.ΠΑ.Ε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.