Η Καβάλα, θα γίνει ξαφνικά ένα απέραντο εργοτάξιο!!!

0

Τώρα συνειδητοποιούμε, ότι στήνεται σε ολόκληρη την πόλη της Καβάλας το προεκλογικό σκηνικό, για να λένε ότι ο Δήμος έκανε έργο στον τόπο μας. Χθες ήταν η παρέμβαση στο παλιό κτίριο του Νοσοκομείου. Σήμερα, ξεκινάει το έργο της ανάπλαση του «μπαλκονιού» της Καβάλας στο Φάληρο. Και για να γίνει περισσότερο αισθητό στους καβαλιώτες …ψηφοφόρους, αποφάσισαν να κλείνουν και το ένα ρεύμα του δρόμου κάθε μέρα για να διευκολυνθεί, τάχα, η υλοποίηση του έργου.

Και βέβαια, δεν θα μείνουμε και στο επόμενο διάστημα με όσα αναφέραμε. Θα στηθούν πολλά ακόμη σκηνικά, για να μπορεί να στήνεται εκεί ο Δήμαρχος μπροστά στις κάμερες και να διαφημίζει το δήθεν έργο του. Όλοι, όμως, γνωρίζουν, πως έργο δεν έκανε στα επτάμιση χρόνια που είναι Δήμαρχος και τώρα, τρεις μήνες πριν τις εκλογές, θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις και μέσω των εντυπώσεων, τις εκλογές. Οι καβαλιώτες, όμως, ξέρουν, αφού οι ίδιοι ζουν την καβαλιώτικη καθημερινότητα και ήδη έχουν πάρει τις αποφάσεις τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.