-Το σίγουρο είναι, καρντάσια, ότι από την προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ του Θίοντορ του Παναγιώτη Γεωργιάδη, δεν θα βγει ζημιωμένος ο δεύτερος. Ο Π. Γεωργιάδης θα προσφέρει την τεχνογνωσία του, για την διοργάνωση του Air Sea Show, σε άλλους «πελάτες». Στην Θεσσαλονίκη αντιλαμβάνονται την δυναμική του show και  αναγνωρίζουν την εμπειρία του Π. Γεωργιάδη, γι’ αυτό συμφώνησαν μαζί του να φιλοξενήσουν την διοργάνωση τον Μάιο του 2022. Κι επειδή είναι η πρώτη διοργάνωση, θα στηρίξουν αυτή και τον Π. Γεωργιάδη.

-Αντιθέτως, ο Θίοντορ υπέστη ένα ακόμα πολιτικό πλήγμα με τις απαξιωτικές δηλώσεις που έκανε για το show και τον Π. Γεωργιάδη. Διότι, μία μερίδα Καβαλιωτών, πολύ σημαντική μπορώ να πω, ήθελαν να γίνεται το Air Sea Show στην Καβάλα. Δυστυχώς, η πλειοψηφία αυτών των Καβαλιωτών απογοητεύεται από τέτοιες αποφάσεις και απέχει από τις εκλογές. Η αποχή, ωστόσο, δεν είναι «τιμωρία» για εκείνους που παίρνουν επιζήμιες αποφάσεις για τον τόπο. Αντιθέτως, είναι ευνοϊκή για να αναδεικνύονται στις θέσεις εξουσίας οι μέτριοι, οι ατάλαντοι, οι επιτήδειοι και οι επικίνδυνοι.

-Μεγαλύτερη ζημιωμένη είναι η πόλη της Καβάλας, γιατί της αφαίρεσαν ένα δυνατό «χαρτί» στην τουριστική προβολή της. Αφήστε τον Θίοντορ να λέει ότι: «Δεν γινόμαστε ανταγωνιστικοί με το Air Sea Show». Η Θεσσαλονίκη, που πήρε το show, έχει πρόβλημα ανταγωνιστικότητας; Είναι το μεγαλύτερο αστικό κέντρο στην βόρεια Ελλάδα, οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο. Έχει τόσα άλλα πράγματα για να την προβάλλουν. Χρειάζεται το Air Sea Show και τον Π. Γεωργιάδη; Γνωρίζουν, όμως, τα οφέλη της διοργάνωσης, εκμεταλλεύτηκαν την προσωπική «κόντρα» του Θίοντορ με τον Π. Γεωργιάδη και άρπαξαν την ευκαιρία!

-Είπε, ακόμα, ο Θίοντορ ότι: «Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους». Και οι δήμαρχοι είναι αναντικατάστατοι, Θίοντορ καρντάσι, αλλά οι αποφάσεις και οι ενέργειες τους επηρεάζουν τις σημερινές και επόμενες γενιές πολιτών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.