Ο Δήμος Θάσου συμμετείχε με επιτυχία στην διεθνή τουριστική έκθεση TTR 2022, από 24 έως και 27 Φεβρουαρίου 2022, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, την πρώτη ημέρα στην έκθεση ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης, υποδέχτηκε στο περίπτερο του Δήμου την πρέσβη της Ελλάδας στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας και τον υπουργό τουρισμού της Ρουμανίας. Επίσης, ο Δήμος Θάσου, σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση με την συμμετοχή δημοσιογράφων και bloggers που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, καθώς και τουριστικών πρακτόρων της ρουμανικής αγοράς. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 25 δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης της Ρουμανίας, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της ελληνικής Πρεσβείας και ο προϊστάμενος του Ε.Ο.Τ. στην Ρουμανία. Ο δήμαρχος τίμησε τον προϊστάμενο του Ε.Ο.Τ., Γεώργιο Σταφυλάκη, για την συνεχή στήριξη και συνεργασία με τον Δήμο της Θάσου.

Η έκθεση ήταν πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών και εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας και αποτέλεσε μοναδική ευκαιρία για την προβολή της Θάσου, την προσέλκυση επισκεπτών και την δημιουργία σημαντικών επαφών και συνεργασιών με επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας της Ρουμανίας. Ο δήμαρχος Θάσου δήλωσε τα εξής: «Η συμμετοχή του Δήμου Θάσου στην έκθεση ήταν επιβεβλημένη και η παρουσία του επιτυχής. Είχαμε την ευκαιρία να προβάλλουμε τον τόπο μας, την Θάσο, σε μία από τις πλέον σημαντικές αγορές για τον τουρισμό της».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.