Η Ε.Π.Σ. Καβάλας συνιστά στα σωματεία να «καθυστερήσουν» μερικές ημέρες την έναρξη της προετοιμασίας τους

0

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας (Ε.Π.Σ.Κ.), αντιλαμβανόμενη πλήρως τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την αύξηση των κρουσμάτων του COVID-19 στην ελληνική επικράτεια και στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, συνιστά σε όλα τα σωματεία της δύναμής της, τα οποία προγραμμάτισαν την έναρξη των προετοιμασιών τους γι’ αυτές τις ημέρες, να τις αναβάλουν κατά δέκα ημέρες, ώστε οι συνθήκες της προετοιμασίας να είναι πιο ασφαλείς.

Επίσης, η Ε.Π.Σ. Καβάλας γνωστοποιεί το πρωτόκολλο υγιεινής και τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) για ασφαλή και προστατευμένη επιστροφή των αθλητών στις ομαδικές προπονήσεις. Τέλος, οφείλει ως διοργανώτρια αρχή, να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και να επιστήσει την προσοχή σε όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού (και όχι μόνο), για τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του COVID-19, αποφυγή συνωστισμού σε διάφορες εκδηλώσεις και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.