Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας (Ε.Π.Σ.Κ.), όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, έπειτα από την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), για την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας προεγγραφής των ερασιτεχνικών σωματείων στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων έως και τις 5 Ιουνίου 2020, αποφάσισε να παρέμβει με επιστολή της, για ορισμένα πρακτικά ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της πλατφόρμας και είναι προς διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των σωματείων της δύναμής της.

Συγκεκριμένα, βλέποντας την πληθώρα δικαιολογητικών που απαιτεί η Γ.Γ.Α., για την επιτυχή εγγραφή των σωματείων στο ψηφιακό μητρώο, μέσα σε τόσο πιεστικό χρονικό πλαίσιο, ζήτησε έναν εύλογο χρονικό ορίζοντα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Επίσης, απεύθυνε έκκληση προς τον αρμόδιο υφυπουργό, για άμεση οικονομική στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων, ώστε αυτά να μην αντιμετωπίσουν κίνδυνο συμμετοχής στις διοργανώσεις της ερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.