Η Ε.Π.Σ. Καβάλας επιστρέφει χρήματα στα σωματεία

0

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στην Ελλάδα «μπήκε σε καραντίνα» και τα σωματεία, που αναγκάστηκαν να αναστείλουν τη δραστηριότητα τους, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Στο πλαίσιο της ανακούφισης τους, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας αποφάσισε να επιστρέψει τα χρήματα των παραβόλων συμμετοχής στα πρωταθλήματα, καθώς και των παραβόλων για την έκδοση δελτίων στους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: «Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, με απόφαση κατά τη συνεδρίαση της 5ης Νοεμβρίου 2020 κι έχοντας πλήρη συναίσθηση της εικόνας που διαμορφώνεται στα ερασιτεχνικά σωματεία, από την επέλαση του δεύτερου κύματος του κορονοϊού, θα προβεί στην επιστροφή του παραβόλου (ήδη μειωμένου σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές) της συμμετοχής των ομάδων σε όλα τα πρωταθλήματα για την περίοδο 2020-2021.

Παράλληλα, όσες ομάδες υποδομής και ακαδημίες εξέδωσαν προσωρινά δελτία για τους ποδοσφαιριστές τους, θα λάβουν την επιστροφή του παραβόλου αυτών των δελτίων. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, από την αναστολή αθλητικών δραστηριοτήτων σε όλη την επικράτεια και τις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε, ώστε να αποφευχθεί μία εκτράχυνση της κατάστασης των συνεπειών της πανδημίας COVID-19, η Ε.Π.Σ. Καβάλας στέκεται στο πλευρό των παραγόντων και των ομάδων, δίνοντας μία μικρή οικονομική ανάσα σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη σεζόν που διανύουμε».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.