Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας ανακοινώνει ότι, η επιτροπή διαιτησίας θα λειτουργήσει σχολή για την ανάδειξη νέων διαιτητών. Δικαίωμα να καταθέσουν αίτηση, έχουν όσοι γεννήθηκαν έως το έτος 2006 (16 ετών) και είναι απόφοιτοι τουλάχιστον γ΄ τάξης γυμνασίου, ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής. Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε ο Γιώργος Μπέης, πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας και εκπαιδευτής διαιτησίας.

Όσοι ενδιαφέρονται (γυναίκες και άνδρες) να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της σχολής, πρέπει να καταθέσουν την αίτηση, συνοδευόμενη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ από τα ακόλουθα δικαιολογητικά, το αργότερο έως την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση από την ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Καβάλας www.epskavalas.gr), είτε να την καταθέσουν συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας (πεζόδρομος Μεγάλου Αλεξάνδρου 28) ώρες 10:00-14:00, είτε να την αποστείλουν μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά με email στην διεύθυνση epskavalas19@gmail.com. Τα δικαιολογητικά είναι τα εξής;

-Αίτηση

-Έντυπο δήλωσης προσωπικών δεδομένων προς την Ε.Π.Σ. Καβάλας θεωρημένης για το γνήσιο της υπογραφής από Κ.Ε.Π.

-Πιστοποιητικό γέννησης πρόσφατης έκδοσης (μπορεί να εκδοθεί και από το gov.gr)

-Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

-Αντίγραφο ποινικού μητρώου πρόσφατης έκδοσης. Για αιτούντες που εργάζονται στα σώματα ασφαλείας δεν απαιτείται.

-Αντίγραφο, ή βεβαίωση σπουδών.

-Ιατρικές γνωματεύσεις από καρδιολόγο και οφθαλμίατρο, πρόσφατης έκδοσης από νοσοκομείο, ή ιδιωτικό ιατρείο. Επισημαίνεται πως οι ιατρικές εξετάσεις μπορούν να δοθούν στους υπεύθυνους της σχολής μέχρι την λήξη της.

Για τους αλλοδαπούς απαιτούνται επιπρόσθετα:

-Κατάθεση άδειας παραμονής, ή βεβαίωση κατάθεσης έκδοσης/ανανέωσης άδειας παραμονής, επικυρωμένη για την γνησιότητά της από Κ.Ε.Π., ή Αστυνομικό Τμήμα.

-Φωτοτυπία διαβατηρίου της χώρας προέλευσης, επικυρωμένο από δικηγόρο για την γνησιότητά του.

Η σχολή θα αρχίσει την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, στην αίθουσα συγκέντρωσης διαιτητών στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο, Τρίτη και Πέμπτη με ώρα έναρξης 19:00. Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν email (epskavalas19@gmail.com), ή να τηλεφωνούν στην Ε.Π.Σ. Καβάλας (2510 222 751).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.