Εξακολουθούν κάποιοι να παρερμηνεύουν σκόπιμα τα γεγονότα προκειμένου να επιτεθούν στη σημερινή δημοτική αρχή της Καβάλας, ακόμη και για ζητήματα όχι τόσο σημαντικά κι όχι μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι της Δήμητρας Τσανάκα.

Για το ζήτημα της βλάβης στο λουτρό των φιλοξενούμενων ομάδων του Κλειστού Γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Δήμογλου», έπεσε πολύ λάσπη, λες και μπορούσε η διοίκηση του Δήμου, να την αποκαταστήσει από τη μια μέρα στην άλλη και δεν το έκανε. Υπήρξε μια βλάβη σημαντική στο μπόιλερ και μετά την παρέμβαση των τεχνικών του Δήμου διαπιστώθηκε ότι πρέπει να αντικατασταθεί, ολόκληρο το σύστημα θέρμανσης του νερού, στο μέρος των φιλοξενούμενων και των διαιτητών. Για να γίνει μια τέτοια προμήθεια από τον Δήμο, ακόμη κι αν η προμήθεια γίνει με ανάθεση, χρειάζεται να βρεθούν τα χρήματα από τους κατάλληλους κωδικούς, να γίνει η διαδικασία της «Διαύγεια», να γίνει η έρευνα αγοράς, να δοθούν έγγραφες προσφορές και να αναζητηθεί η χαμηλότερη τιμή για τα κατάλληλα αντικείμενα για την περίπτωση. Αλλά και στο σπίτι μας, αν υπάρξει μια βλάβη στο θερμοσίφωνο, το σίγουρο είναι πως δεν θα έχουμε ζεστό νερό για λίγες ημέρες. Ο χρόνος αντικατάστασης του μπόιλερ και των κυκλοφορητών ήταν ο ταχύτερος δυνατός.

Η ομάδα μπάσκετ, ENERGEAN KAVALA BC, γνώριζε το πρόβλημα στον τελευταίο αγώνα με τον «Χαρίλαο Τρικούπη», αλλά «ξέχασε» να ενημερώσει την φιλοξενούμενη ομάδα ότι στα αποδυτήριά τους δεν έχει ζεστό νερό. Οι παράγοντες της δικής μας ομάδας έρχονται πάντα σε επαφή με την φιλοξενούμενη κι όχι ο Δήμος. Αυτοί έπρεπε να την ενημερώσουν και να προτείνουν, μετά το τέλος του αγώνα, να κάνουν μπάνιο οι φιλοξενούμενοι πρώτοι στα λουτρά της δικής μας ομάδας. Δεν το έκαναν και άφησαν τους φιλοξενούμενους να διαπιστώσουν το πρόβλημα οι ίδιοι, όταν μπήκαν γυμνοί στα μπάνια… Για να αποσείσει η διοίκηση της ομάδας τις ευθύνες της και να κάνει και την πολιτική του ο πρόεδρός της και υποψήφιος Δήμαρχος Βαγγέλης Παππάς, εξέδωσε ανακοίνωση κατηγορώντας την διοίκηση του Δήμου, για την υποτιθέμενη καθυστέρηση να αντικαταστήσει το μπόιλερ…

Επειδή, ακόμη και τώρα που αποκαταστάθηκε η βλάβη και αντικαταστάθηκε το μπόιλερ και οι κυκλοφορητές, κάποιοι συνεχίζουν να λένε διάφορες ανοησίες, ότι χρειάστηκε να τους «κράξουν» (τους ανθρώπους του Δήμου) για να αποκαταστήσουν τη βλάβη, γι αυτό κρίναμε χρήσιμο να πούμε αυτές τις αλήθειες, μήπως και καταλάβουν αυτά τα απλά πράγματα.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.