Η εταιρεία BRINK’S HELLAS προσέφερε υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας

0

Την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, ταξίαρχος Ιωάννης Καραμανλής, συναντήθηκε με τον περιφερειακό διευθυντή βορείου Ελλάδας της εταιρείας BRINK’S HELLAS, Αριστόδημο Κούδερη, τον οποίο ευχαρίστησε, για τη δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέφερε δώδεκα αλεξίσφαιρα γιλέκα, ισάριθμους φακούς, έξι φορητούς ασυρμάτους, δέκα ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δεκαέξι ηλεκτρονικές συσκευές-παρελκόμενα ηλεκτρονικών υπολογιστών, έξι συσκευές τηλεφώνων, δώδεκα ηλεκτρικές συσκευές και εξοπλισμό γραφείου, για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.

Ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας απένειμε τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπο της εταιρείας και επεσήμανε ότι, η δωρεά αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία. Στη συνάντηση παρέστησαν, ακόμα, ο διοικητής και στελέχη του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.