Από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ανακοινώνεται ότι, την Παρασκευή 5 Μαΐου 2019 ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης του αναδόχου, που θα αναλάβει την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, στις οποίες η Π.Ε. Καβάλας συμμετέχει ως συνδιοργανώτρια. Την Τρίτη 7 Μαΐου 2019, αναφέρει δελτίο Τύπου, συνεδρίασε η επιτροπή ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (Π.Α.Μ.-Θ.), υπό την προεδρία του αρμόδιου θεματικού αντιπεριφερειάρχη και ενέκρινε την ανάθεση στον ανάδοχο. Ανακοινώνεται, λοιπόν, για την ενημέρωση των άλλων συνδιοργανωτών των εκδηλώσεων και κάθε ενδιαφερόμενου, ότι μετά από μία δύσκολη και κοπιώδη προσπάθεια από τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Καβάλας, η οποία άρχισε με την επαναφορά των αρμοδιοτήτων στον χωρικό αντιπεριφερειάρχη και την αποκατάσταση της κανονικότητας, επιτεύχθηκε η συμμετοχή της Π.Ε. Καβάλας στην ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Επίσης, από το Γραφείο ΠΑΜ-ΠΣΕΑ ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, κατά τις ώρες 18:00-21:00 και την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, κατά τις ώρες 18:00-21:00, στο αμφιθέατρο Π.Ε. Καβάλας, διοργανώνεται από το Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας, η τακτική εκπαίδευση του άμαχου πληθυσμού σε θέματα Πολιτικής Άμυνας και πρώτων βοηθειών. Η ενημέρωση είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί από αστυνομικούς υπαλλήλους και διασώστες του Ε.Κ.Α.Β.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.