Η επισκεψιμότητα στην Καβάλα: Κατέρριψε ρεκόρ με την έναρξη της τουριστικής περιόδου!

0

«Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε στο Δήμο μας, η θερινή τουριστική περίοδος για το έτος 2019, καθώς τα τουριστικά καταλύματα και οι επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα παρουσίασαν αυξημένη, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, επισκεψιμότητα, ενώ οι Υπηρεσίες της «Δημωφέλεια», που για μία ακόμα χρονιά παρέμειναν ανοικτές σε όλη τη διάρκεια του Πάσχα και την Πρωτομαγιά, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες της πόλης, αναφέρουν την κατάρριψη του αριθμού τουριστών που τις επισκέφθηκαν. Ειδικότερα, στο φρούριο Καβάλας, η προσέλευση τουριστών για το τετραήμερο του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, αυξήθηκε κατά ποσοστό 31,4%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018, το οποίο κατείχε το απόλυτο ρεκόρ επισκεψιμότητας όλων των εποχών!!». Τα παραπάνω αναφέρονται σε δελτίο της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καβάλας, «Δημωφέλεια», το οποίο συνεχίζει ως εξής: «Η διοίκηση της «Δημωφέλεια» θέλει να ευχηθεί, σε όλους τους επαγγελματίες του ευρύτερου τουριστικού τομέα, καλή και πετυχημένη τουριστική περίοδο και να τους διαβεβαιώσει ότι, από την πλευρά της επιχείρησης έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται, παρά την προεκλογική περίοδο που διανύουμε, όλες οι απαραίτητες ενέργειες προβολής και στήριξης του τουριστικού προϊόντος, οι οποίες όχι μόνο δεν πρόκειται να ατονήσουν, αλλά θα κορυφωθούν την προσεχή περίοδο.

Για το λόγο αυτό, η Καβάλα συμμετέχει στην τουριστική έκθεση στη Λευκωσία της Κύπρου, ενώ αρχίζει, σε συνεργασία με το γραφείο του Ε.Ο.Τ. στη Ρουμανία και την εταιρία αυτοκινήτων Subaru, ταξίδι εξοικείωσης αποκλειστικά στην Καβάλα, δημοσιογράφων των μεγαλύτερων εντύπων τουριστικού, life style και οδηγικού ρεπορτάζ της χώρας αυτής».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.