Πολύ καλά έκανε η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας και ζήτησε και πραγματοποίησε συνάντηση με τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για να τους ενημερώσει για τα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες. Όχι, βέβαια, πως οι βουλευτές μας δεν τα γνωρίζουν τα προβλήματα αυτά, αλλά το ζήτημα είναι πως έχουν διαφορετική λογική και διαφορετικές προτεραιότητες, λόγω της αριστερής τους (υποτίθεται) ιδεολογίας τους.

Όπως και να γίνει όμως, η ενημέρωση αυτή συνιστά και μια μορφή πίεσης για να δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την επίλυση ορισμένων τουλάχιστον από τα ζητήματα αυτά, ιδιαίτερα για εκείνα που έχουν και γενικότερη κοινωνική επίπτωση.. Για παράδειγμα, τα δρομολόγια Πρίνου-Καβάλας, και η διατήρηση της γραμμής με αυξημένα δρομολόγια, δεν είναι ζήτημα που αφορά μόνο τους επαγγελματίες της Θάσου και της Καβάλας, αλλά αφορά την καθημερινότητα των θασίων, (και των καβαλιωτών), τον τουρισμό, τους αγρότες κλπ.

Με τέτοιες συναντήσεις, ίσως πεισθούν οι βουλευτές μας, ότι θα πρέπει να προτάξουν τα συμφέροντα του τόπου τους και να αγωνιστούν γι αυτά, αφήνοντας την  παθητική αποδοχή κάθε κυβερνητικής απόφασης που είναι σε βάρος του τόπου μας. Όπως γράφαμε και σε χθεσινό μας σχόλιο, πρώτα είναι βουλευτές της Καβάλας και μετά είναι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουμε να πιστεύουμε, πως ο Μάρκος Δέμπας και η διοίκησή του, δεν θα αρκεστούν σ’ αυτήν την ενημέρωση, αλλά ότι θα ανοίξουν κανάλι συνεχούς επικοινωνίας με τους βουλευτές μας, για να τους επισημαίνουν τις εξελίξεις στα τοπικά ζητήματα και να τους ζητούν την στήριξή τους μας συγκεκριμένες επαφές και ενέργειες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.