-Η ανάδειξη του Αλέξανδρου Χαντιτάτζι ως πλειοδότη στον διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την πώληση της έκτασης «Αλάνα» στην Νέα Ηρακλείτσα του Δήμου Παγγαίου, που πραγματοποίησε το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου), είναι μία ακόμα απόδειξη, ίσως η μεγαλύτερη, για την φερεγγυότητα του Καναδού, ιρανικής καταγωγής, επιχειρηματία. Διότι, ένας αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας, δεν θα συμμετείχε σε διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό και πολύ περισσότερο, δεν θα κατέθετε την υψηλότερη οικονομική προσφορά.

-Θεωρούμε πως οι λιγοστοί αμφισβητίες του, που συνεχίζουν να καλλιεργούν αρνητικό κλίμα σε βάρος του, πρέπει να αναλογιστούν την στάση τους. Ιδιαίτερα στην περίπτωση της εμπλοκής του με τα «διοικητικά πράγματα» στην Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965, στην οποία όχι μόνο συμπλήρωσε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για το ελάχιστο μετοχικό κεφάλαιο, όχι μόνο κατάφερε να «αναστήσει» με συνεχείς δικαστικές προσφυγές, αλλά θέλει να παρουσιάσει και ένα αγωνιστικό σύνολο, που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα έτη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

-Όπως στην «Αλάνα» της Νέας Ηρακλείτσας θα δημιουργήσει μία επιχειρηματική δραστηριότητα από την αρχή, έτσι και στην Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, έβαλε στόχο να «χτίσει» έναν Οργανισμό πάνω σε νέα και σταθερά θεμέλια. Αυτό φαίνεται να μην το δέχονται μερικοί, οι οποίοι αναζητούν ευκαιρίες για να λοιδορήσουν, να υποβαθμίσουν και να απαξιώσουν το εγχείρημα. Κανείς, σώφρων, δεν αμφιβάλλει ότι το έργο του Καναδού επιχειρηματία, όσον αφορά τον Α.Ο.Κ., θα είναι «περίπατος στην λεωφόρο των επιτυχιών». Η πραγματικότητα είναι γνωστή και σκληρή, αλλά το μέλλον προδιαγράφεται αισιόδοξο. Διότι, όπως αναφέραμε επανειλημμένα, υπάρχει όραμα, μεράκι και οικονομική ευχέρεια. Εάν γίνουν οι σωστές ενέργειες, το επιθυμητό αποτέλεσμα θα έρθει πιο σύντομα.

-Ευελπιστούμε ότι, θα σταματήσουν να «βλέπουν με μισό μάτι» την προσπάθεια στον Α.Ο.Κ. και οι φορείς που εμπλέκονται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα, τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.), θα μπορούσαν να «συνεργαστούν» με την διοίκηση του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ., για να αντλήσουν πληροφορίες σχετικά με το «πόθεν έσχες» και το επιχειρηματικό προφίλ του Αλέξανδρου Χαντιτάτζι. Θα βοηθήσει, είμαστε σίγουροι, η «συνεργασία» αυτή τα μέλη της Ε.Ε.Α., να σχηματίσουν μία καλύτερη άποψη για «το ποιόν» ενός επιχειρηματία που αναμιγνύεται πρώτη φορά με το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

-Θα είναι, κατά την άποψη μας, μεγάλη έκπληξη αν η Ε.Ε.Α. αποκλείσει τον Καναδό από την μετοχική σύνθεση της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, ενώ συμμετείχε στον διαγωνισμό για την αγορά ενός «φιλέτου» της περιουσίας του ελληνικού δημοσίου, την έκταση της «Αλάνας» στην Νέα Ηρακλείτσα. Όταν κάποιος έδωσε 18 εκατομμύρια ευρώ στον διαγωνισμό αυτό, μπορεί να βάλει 200.000 ευρώ στο μετοχικό κεφάλαιο μιας Ανώνυμης Αθλητικής Εταιρείας. Ο φάκελος της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, όσον αφορά τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» των μετόχων, έπρεπε να λάβει την έγκριση από τους πρώτους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.