• Ίσως και να μην είναι τυχαίο. Αναφέρομαι στην ανακοίνωση, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου 2018 στην εκδήλωση παρουσίασης των τμημάτων του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., ότι ο μεγάλος χορηγός της νέας περιόδου είναι η εταιρεία ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ και όχι η ELFE (πρώην Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων), η οποία βρίσκεται σε φάση οικονομικής εξυγίανσης.
  • Να αναφέρω ότι, η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ είναι θυγατρική εταιρεία της ELFE, η οποία ανήκει στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Η ELFE, επίσης, μεταβίβασε την άδεια λειτουργίας της, αν δεν κάνω λάθος, στη νεοσύστατη εταιρεία «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης Α.Ε.».
  • Έκανα την παραπάνω αναφορά, ορμώμενος από το σχόλιο ενός (σταθερού) αναγνώστη του «Κ.Τ.», ο οποίος υποψιάζεται ότι μέσω της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, θα εμπλακεί στα διοικητικά πράγματα του Α.Ο.Κ. ο Λ. Λαυρεντιάδης. Ίσως και να βγει αληθινή η πρόβλεψη του. Το ερώτημα είναι, εάν ο Λ. Λαυρεντιάδης θα συνεχίσει να είναι το αφεντικό των Λιπασμάτων της Καβάλας.
  • Η σημερινή κυβέρνηση, όπως δήλωσαν στελέχη της, επιθυμεί την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Αυτό που μας ενδιαφέρει, ως φιλάθλους του Α.Ο.Κ., είναι να συνεχίσουν να υπάρχουν τα Λιπάσματα Καβάλας, ανεξαρτήτως ιδιοκτησιακού καθεστώτος και να είναι βασικός χορηγός του συλλόγου. Άλλωστε, σε προηγούμενο σχόλιο γράψαμε, ότι οι δύο μεγάλες εναπομείνασες βιομηχανίες του Νομού Καβάλας, ή έστω η μία εξ’ αυτών, οφείλουν να στηρίζουν οικονομικά τον μεγαλύτερο σύλλογο του Νομού.
  • Να είναι σίγουρος ο φίλος αναγνώστης και όσοι έχουν τον ίδιο προβληματισμό (για την πιθανή εμπλοκή του Λ. Λαυρεντιάδη), ότι αν ο Α.Ο.Κ. καταφέρει να ανέλθει στη Β΄ εθνική κατηγορία, Football League, Super League 2, ή όπως αλλιώς ονομαστεί, θα μάθουμε περισσότερα για το τυχόν σχέδιο που υπάρχει και φαίνεται πως βρίσκεται «στα σκαριά» ακόμα. Μπορεί, βεβαίως και να μην υπάρχει καμία βάση στον προβληματισμό.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πέραν της υπόθεσης Λαυρεντιάδη εσείς δεν είσασταν στην εκδήλωση χθες; Δεν το έχετε παρουσιάσει το θέμα ακόμα 24 ώρες μετά. Μου κάνει εντύπωση γιατί ότι έχει να κάνει με τον ΑΟΚ το έχετε σε προτεραιότητα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.