Η υπουργός τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη και δήλωσε ότι θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Δήμου στη διεκδίκηση του τίτλου «ευρωπαϊκή πόλη αθλητισμού  2019». Η υπουργός, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, θα αποστείλει υποστηρικτική επιστολή στον αρμόδιο ευρωπαϊκό φορέα ACES, η οποία θα συμπεριληφθεί στον φάκελο της υποψηφιότητας του Δήμου, αποτελώντας την πρώτη ελληνική πόλη που λαμβάνει μέρος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό για πόλεις άνω των 25.000 κατοίκων.

«Η Ε. Κουντουρά και ο Φ. Αναστασιάδης συζήτησαν για τα οφέλη στον τουρισμό και τον αθλητισμό, που μπορεί να αποφέρει η ανάληψη του τίτλου αυτού, καθώς και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας. Η υπουργός επεσήμανε ότι, στην  περίπτωση εξασφάλισης του, θα παρέχει την πλήρη στήριξή της για την επιτυχία των εκδηλώσεων και γεγονότων και παράλληλα για τη δυναμική τουριστική προώθηση και προβολή της περιοχής.

Ο δήμαρχος Παγγαίου ευχαρίστησε την υπουργό για την υποστήριξη που δίνει σημαντική ώθηση στην πρόταση του Δήμου και την προσκάλεσε να επισκεφθεί το Παγγαίο το επόμενο διάστημα», συμπληρώνει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.