Για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Ελευθερούπολης και της περιοχής του Παγγαίου από τον Οθωμανικό ζυγό το έτος 1912, θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του Δήμου Παγγαίου οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

-Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ., των τραπεζών, των Οργανισμών, των σπιτιών και ιδιωτικών καταστημάτων, από την 8η πρωινή ώρα της 17ης Οκτωβρίου έως και την δύση του ηλίου της ίδιας ημέρας.

-Φωταγώγηση οδών, πλατειών, Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ., καθώς και των τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 17ης Οκτωβρίου και έως τις πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Ώρα 8:00π.μ.: έπαρση της σημαίας, απόδοση τιμών (χώρος δημοτικού πάρκου).

Ώρα 10:15π.μ.: επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου.

Ώρα 10:45π.μ.: επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο ηρώο του δημοτικού πάρκου. Τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη των ενδόξως πεσόντων. Ώρα 5.00μ.μ.: υποστολή της σημαίας, απόδοση τιμών από τμήμα στρατού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.