Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης πραγματοποίησε την «Εβδομάδα Δημόσιας Υγείας», στην οποία συμμετείχε και η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας μέσω της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας. Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: «Διοργανώσαμε, με την έμπρακτη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων, πολλαπλές δράσεις σε όλους του Δήμους, που περιελάμβαναν ενημερωτικές ομιλίες, διαδραστικές-βιωματικές δράσεις σε σχολεία, με την ένθερμη ανταπόκριση των μαθητών, κινητές μονάδες προληπτικού ιατρικού ελέγχου σε απομονωμένους οικισμούς της περιοχής, για άτομα της τρίτης ηλικίας, επιστημονικές ημερίδες, για θέματα που διάγουν και ενισχύουν τη σημαντικότητα της δημόσιας υγείας. Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό οφείλεται στην προσπάθεια των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, καθώς και στην εθελοντική συμμετοχή όλων των φορέων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, συγχαίρει τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για τη διοργάνωση και ευχαριστεί τους φορείς που συμμετείχαν: Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας, Οδοντιατρικός Σύλλογος Καβάλας, «Γιατροί του Κόσμου»-παράρτημα Καβάλας, Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Καβάλας, Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας, Κέντρο Σκύλοι Οδηγοί, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, Τμήμα Εκπαίδευσης Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας, Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων-Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, σύλλογος «Γλυκιά αγκαλιά» Nομού Καβάλας, Δήμος Καβάλας, Δήμος Θάσου, Δήμος Παγγαίου, Δήμος Νέστου».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.