Η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου 2018, τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης «ΜΙΣΣΙΡΙΑΝ Α.Ε.», προκειμένου να διαπιστώσει την έκταση της ζημίας που προκάλεσε η πυρκαγιά, που ξέσπασε σε μία από τις αποθήκες με καπνά, που ήταν έτοιμα προς εξαγωγή. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, επίσης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της εταιρείας και του εξέφρασε τη λύπη της, αλλά και τη συμπαράσταση του Δήμου Καβάλας, με κάθε νόμιμο τρόπο. Άλλωστε, στην προσπάθεια για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ο Δήμος Καβάλας διέθεσε δύο βυτιοφόρα οχήματα, για την υποστήριξη του έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Το μεσημέρι, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Νικόλαος Τζούμας, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τη δήμαρχο, για την άμεση και σημαντική ανταπόκριση στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, η Δ. Τσανάκα θα ταξιδέψει στη Νυρεμβέργη, όπου θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σύλλογος «ΦΙΛΟΣ», για την προώθηση της αδελφοποίησης των Δήμων Νυρεμβέργης και Καβάλας, στο πλαίσιο του εορτασμού των είκοσι ετών λειτουργίας του συλλόγου. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, για να τιμηθούν ο Δήμος Καβάλας, ο Δήμος Νυρεμβέργης, το Γενικό Προξενείο Μονάχου, οι Κοινότητες, οι σύλλογοι και οι φορείς, με τους οποίους συνεργάζεται ο σύλλογος «ΦΙΛΟΣ» στα είκοσι έτη. Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, επίσης, ο σύλλογος «ΦΙΛΟΣ», θα τιμήσει φίλους και άτομα, με τα οποία συνεργάζεται αυτά τα χρόνια, ενώ την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, θα γίνει εκδήλωση μπροστά στο περίπτερο της Καβάλας, που θα απευθύνεται στους επισκέπτες.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.