Η Δ. Τσανάκα έτεινε χέρι συνεργασίας προς τα φιλοζωικά σωματεία

0

Χέρι για συνεργασία με τα δύο φιλοζωικά σωματεία έτεινε η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, η οποία ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι και να επικρατήσει ψυχραιμία, έπειτα από την μεγάλη διάσταση που δόθηκε στο περιστατικό της περισυλλογής ενός αδέσποτου ζώου από συνεργείο του Δήμου.

Ο θόρυβος που προκλήθηκε, είπε, είναι αδικαιολόγητος και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες έχει χαθεί το μέτρο. Όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν σε βάρος μου και εις βάρος της κυρίας Πρασσά, ήταν άδικα. Και οι δύο είμαστε φιλόζωες. Εγώ, προσωπικά, δεν δίνω σημασία σ’ αυτά που μου καταλόγισαν, αλλά δεν δέχομαι την επίθεση προς την κυρία Πρασσά, η οποία επιφορτίστηκε με ένα πολύ δύσκολο έργο».

Η δήμαρχος Καβάλας υπερασπίστηκε, επίσης, τους εργαζόμενους στον Δήμο, λέγοντας ότι δεν δείχνουν βαρβαρότητα απέναντι στα αδέσποτα ζώα. Σχολίασε ότι ο Δήμος Καβάλας είναι τυχερός που έχει δύο φιλοζωικά σωματεία, τα οποία κάλεσε να συνεργαστούν για τη σωστή διαχείριση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων.

«Εάν συνεχίσουμε να τραβάμε το σχοινί και από τις δύο πλευρές, δεν θα βρούμε καμία λύση. Καλώ τα φιλοζωικά σωματεία να συστήσουμε μία πενταμελή επιτροπή και να συμμετέχουν στην περισυλλογή των αδέσποτων ζώων. Επίσης, καλώ τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες, να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία των φιλοζωικών σωματείων για την κακοποίηση των ζώων», είπε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014.

Όσον αφορά το δημοτικό κυνοκομείο, δήλωσε ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο και όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, η διοίκηση του Δήμου Καβάλας θα ασχοληθεί με την κατασκευή καινούργιου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.