Η Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας ανακοίνωσε διακοπή της υδροδότησης στις περιοχές Χαλκερό, Νέα Καρβάλη, Λεύκη, Περιγιάλι

0

Από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Καβάλας ανακοινώνεται ότι, λόγω εργασιών στο πλαίσιο του έργου: «προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών (τηλε-έλεγχος/τηλεχειρισμός) σε υφιστάμενα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Καβάλας», υπάρχει το ενδεχόμενο να διακοπεί η παροχή νερού, προς τις μεσημβρινές ώρες, την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, στις περιοχές: Χαλκερό, Νέα Καρβάλη, Λεύκη. Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών.

Επίσης, θα διακοπεί η παροχή νερού, από ώρα 08:00 έως και ώρα 11:00, στην περιοχή Περιγιαλίου. Τέλος, από ώρα 08:00 έως και ώρα 17:00, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου: «προμήθεια και εγκατάσταση Η/Μ εξοπλισμού επειγόντων επεμβάσεων επισκευής του αντλιοστασίου αποχέτευσης ακαθάρτων Α5 του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού πόλης Καβάλας», θα διακοπεί η λειτουργία των αντλιοστασίων αποχέτευσης ακαθάρτων Α4 και Α5 του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού της Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.