Η δράση e-λιανικό για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

0

Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει για την νέα δράση ΕΠΑνΕΚ «e-λιανικό-επιχορήγηση υφιστάμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος». Δικαιούχοι της δράσης, είναι μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και διατηρούν φυσικό κατάστημα σε διακριτό της οικίας τους χώρο ανεξάρτητα από την νομική τους μορφή, που λειτουργούν νομίμως στην χώρα και έχουν κάνει έναρξη στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. Οι επιχειρήσεις διακρίνονται σε:

-Υφιστάμενες που έχουν συσταθεί και έχουν αποκτήσει επιλέξιμο ΚΑΔ έως και την 30/09/2019.

-Νεοσύστατες που έχουν συσταθεί και έχουν αποκτήσει επιλέξιμο ΚΑΔ από 1/10/2019 έως και την ημερομηνία προκήρυξης της δράσης.

Η επιδότηση είναι:

-Έως 5.000 ευρώ σε κάθε επιχείρηση με διακριτό Α.Φ.Μ., για την απόκτηση εξοπλισμού πληροφορικής και την υλοποίηση άυλων ενεργειών (λογισμικό/υπηρεσίες), με σκοπό την ανάπτυξη και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος.

-Έως 1.500 ευρώ, για αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον η επιχείρηση το διέθετε ήδη πριν τις 18/3/2020.

Οι δαπάνες που επιδοτούνται είναι:

-Εξοπλισμός Πληροφορικής (μόνο για νέα ηλεκτρονικά καταστήματα και έως 30% του προϋπολογισμού)

-Λογισμικό

Οι δαπάνες είναι επιλέξιμες από την 18η Μαρτίου 2020 και μετά. Ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής: 22/02/2021 και ώρα 13:00. Ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικής υποβολής: 24/03/2021και ώρα 15:00.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.