Η δημόσια διοίκηση «υπό κατάρρευση» στα Βαλκάνια

0

Άρχισε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Μαρτίου 2014 στην πόλη της Καβάλας, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, το 1ο διαβαλκανικό συνέδριο εργαζομένων στο δημόσιο τομέα.

Το κύριο θέμα του συνεδρίου, είναι οι μεταρρυθμίσεις των κυβερνήσεων των χωρών των Βαλκανίων, οι οποίες έχουν οδηγήσει στην αποδόμηση του δημόσιου τομέα και στην υποβάθμιση δημόσιων κοινωνικών αγαθών, όπως είναι η υγεία και η παιδεία.

Οι ομιλητές, συνδικαλιστές και ειδικοί σε θέματα δημόσιας διοίκησης, θα μεταφέρουν τις εμπειρίες από τις χώρες που εκπροσωπούν, ενώ μέσα από τη συζήτηση που θα γίνει στο τέλος των εργασιών θα εξαχθούν τα συμπεράσματα.

Η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη. Το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 οι εργασίες θα αρχίσουν στις 9:30π.μ. Διοργανωτές είναι τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στους Νομούς της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.