Η δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας ανακοινώνει τη συνέχιση των τεσσάρων λεσχών ανάγνωσης που φιλοξενεί τα τελευταία τρία έτη, με τη στήριξη των μελών της. Η λειτουργία τους, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, αποτελεί θεσμό και αποσκοπεί στη διάδοση της φιλαναγνωσίας. Τα μέλη της κάθε ομάδας συναντιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα (δύο φορές το μήνα) στον 1ο όροφο της βιβλιοθήκης, συζητούν και ανταλλάσσουν απόψεις για βιβλία που έχουν αποφασίσει από κοινού να μελετήσουν. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου 2019 θα οριστούν οι πρώτες συναντήσεις των ακόλουθων λεσχών: λέσχη ανάγνωσης Ψυχολογίας, λέσχη ανάγνωσης αστυνομικού μυθιστορήματος, λέσχη ανάγνωσης ιστορικού μυθιστορήματος, λέσχη ανάγνωσης Ρώσικης λογοτεχνίας.

Η δημοτική βιβλιοθήκη, θέλοντας να γνωρίσει στο ευρύ αναγνωστικό κοινό τους λογοτέχνες της Καβάλας (πεζογράφους, ποιητές), θα δημιουργήσει μία νέα λέσχη με την ονομασία: λέσχη ανάγνωσης Καβαλιωτών λογοτεχνών. Όσα μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν στις παραπάνω θεματικές ενότητες, μπορούν να το δηλώσουν στον 3ο όροφο της βιβλιοθήκης τις ώρες λειτουργίας της (Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00-15:30, Τρίτη-Τετάρτη 13:00-20:00). Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2513500401.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.