• Η Δήμητρα δήλωσε προεκλογικά, ότι θα ήταν η δεύτερη και τελευταία θητεία της στο δημαρχιακό θώκο εάν επανεκλεγόταν. Δεν δήλωσε, όμως, ότι θα παραιτηθεί εάν δεν επανεκλεγεί.
  • Ένα καρντάσι, ωστόσο, σχολίασε ότι οι «μνηστήρες» περιμένουν πότε θα παραιτηθεί, για να «συγκρουστούν» με έπαθλο την αρχηγία της παράταξης. «Οι μνηστήρες είναι πολλοί, αλλά εκείνη αντιστέκεται και για λόγους υστεροφημίας», έγραψε.
  • Θα είναι προσβολή, καρντάσι, για την υστεροφημία της εάν παραιτηθεί. Διότι, θα δείξει ότι ενδιαφερόταν μόνο για το δημαρχιλίκι. Οφείλει να συνεχίσει στο ρόλο που της ανέθεσε ο Καβαλιώτικος λαός, δηλαδή να ασκήσει εποικοδομητική αντιπολίτευση προς τη δημοτική αρχή. Και θα το κάνει έως το τέλος της τετραετίας, Μετά, είναι στην κρίση της εάν θα αποχωρήσει, για να γίνει η διαδικασία ανάδειξης νέου επικεφαλής του συνδυασμού. Έως τότε, λοιπόν, κάνε υπομονή καρντάσι. Οφείλεις να σεβαστείς τον ρόλο που έχει και την υποχρέωση απέναντι στον Καβαλιώτικο λαό.
  • Εκτός κι αν αναγκασθεί να σταματήσει λόγω της προσωπικής υγείας, αλλά φαίνεται ότι η πρόσφατη «περιπέτεια» (υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση), δεν την επηρέασε, τουλάχιστον ψυχολογικά.
  • Να είσαι σίγουρος, ακόμα, ότι η ομάδα θα είναι ενωμένη και θα ασκήσει με συνέπεια τα καθήκοντα της στο δημοτικό συμβούλιο σε όλη τη διάρκεια της τετραετίας. Δεν ξέρω εάν θα έχουν την ίδια ομοιογένεια οι άλλες παρατάξεις έως τη λήξη της θητείας του δημοτικού συμβουλίου.
  • Ο Makis δημιούργησε ένα συνδυασμό «πολυφωνικό» κι αυτό ίσως δεν του βγει σε καλό, ενώ στις άλλες τρεις παρατάξεις που έχουν περισσότερους από έναν δημοτικό σύμβουλο ελλοχεύουν προβληματισμοί.
  • Η παράταξη του Θόδωρου, αν και είναι διοίκηση του Δήμου, δεν έχει την πλειοψηφία των εδρών, ενώ στις παρατάξεις που είναι επικεφαλής ο Άρης και ο Βανζέλ, τίθεται ζήτημα εάν θα καταφέρουν να κερδίσουν τις εκλογές το 2023.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.