Η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τους εταίρους του προγράμματος Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Σ.Β.Α.Α.), με αφορμή την κατάθεση του σχετικού φακέλου. Στην επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμοι συνεργάτες,

Τρία χρόνια πριν, αρχίσαμε μαζί μία κοινή πορεία για τη σύνταξη και κατάθεση φακέλου επιχορήγησης για το πρόγραμμα Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης «Καβάλα 2023: Δημιουργική πόλη-τουριστικός προορισμός αριστείας». Τον Σεπτέμβριο του 2016 το εταιρικό μας σχήμα, με συνεργασία και σύμπνοια, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που πάντα προκύπτουν σε μία τόσο ευρεία συνεργασία, κατάφερε να καταθέσει ένα ολοκληρωμένο φάκελο δεκατεσσάρων έργων, ένα συνεκτικό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, το οποίο έτυχε της έγκρισης χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (Π.Α.Μ.-Θ.). Στα επόμενα δύο χρόνια, με συνέπεια και αλληλοβοήθεια, ο καθένας από εμάς ανέλαβε να καταθέσει τα έργα που του αναλογούσαν, στο πλαίσιο της πρόσκλησης χρηματοδότησης.

Είμαστε, πια, στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε στους συνδημότες μας, πως από τις 31 Ιουλίου 2018 έντεκα από τις δεκατέσσερις πράξεις του Σ.Β.Α.Α. Καβάλας που έχουν προκηρυχθεί, είναι πια κατατεθειμένες και έτοιμες να περάσουν την τελική έγκριση της Π.Α.Μ.-Θ. για την εκτέλεσή τους, ή την εκκίνηση των διαγωνιστικών διαδικασιών για την ανάθεσή τους. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά και δημοσίως όλους του φορείς και το προσωπικό του εταιρικού σχήματος: Τη δημοτική κοινωφελή επιχείρηση «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, το Επιμελητήριο Καβάλας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας-Θάσου, τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στην Περιφέρεια Α.Μ.-Θ., τον περιφερειάρχη κ. Μέτιο και τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης, για την υπομονή και την αρωγή τους στο έργο μας. Θέλω να συγχαρώ τους αντιδημάρχους: Δημοσθένη Τουλκίδη και Ευαγγελία Δρακονάκη, τον πρώην αντιδήμαρχο Φίλιππο Φιλιππίδη, τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, στη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ψηφιακών Υπηρεσιών, στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και στη Διεύθυνση Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, για τις αμέτρητες ώρες που αφιέρωσαν επιλύοντας κάθε λογής θέματα και ζητήματα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην τελική επιτυχία. Συνεχίζουμε, πλέον, με την υλοποίηση όλων αυτών των έργων πνοής, που θα βελτιώσουν την όψη, τις υποδομές και την αναπτυξιακή δυναμική της πόλης μας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.