Η δήλωση της Δ. Τσανάκα για τη λήξη της κατάληψης στο Δημαρχείο Καβάλας

0

Η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, με αφορμή τη λήξη της κατάληψης του Δημαρχείου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11.15, η ομάδα των διαδηλωτών που είχε καταλάβει το Δημαρχείο, αποχώρησε οικειοθελώς και σε πλήρη τάξη. Από τον πρώτο έλεγχο του κτιρίου και των εγκαταστάσεων, δείχνουν όλα άθικτα.

Θέλω να τονίσω με έμφαση, πως όλο αυτό το διάστημα, κύριο μέλημά μου ήταν η προστασία του δημοτικού κτιρίου και του εξοπλισμού του, σε συνδυασμό με το να λήξει η κατάληψη με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Φαίνεται πως καταφέραμε και τα δύο. Ως δήμαρχος Καβάλας, αυτό όφειλα και αυτό έπραξα.

Τέλος, θέλω να ενημερώσω τους δημότες πως τις προηγούμενες ημέρες, παρά τα όποια προβλήματα, ο Δήμος και οι υπηρεσίες του συνέχισαν να λειτουργούν κανονικά.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημοτικούς συμβούλους για την κατανόηση που επέδειξαν, τους υπαλλήλους του Δήμου για την εγρήγορσή τους και τις φιλότιμες προσπάθειες και κυρίως, τους δημότες μας για την ανοχή και την ψυχραιμία που επέδειξαν.

Αίσιο τέλος εύχομαι και στην πορεία της υγείας του νεαρού Νίκου Ρωμανού».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.