-Κάθε διοργάνωση που απευθύνεται στον κόσμο και προσελκύει επισκέπτες στην πόλη, είναι ευπρόσδεκτη. Γιατί συμβάλλει στην εξωστρέφεια και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας. Αυτοί είναι οι στόχοι του 1ου Blue City Multisport Event, το οποίο θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 27 έως και την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στην Καβάλα.

-Ίσως θεωρηθεί ανούσια η παρατήρηση, αλλά οφείλω να την κάνω, διότι πιστεύω πως οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά! Θέλω να επισημάνω και να ζητήσω από τους διοργανωτές, να προσθέσουν στην ονομασία της διοργάνωσης, την οποία θέλουν να κάνουν θεσμό, την σημαντική λέξη Kavala. Ο τόπος διεξαγωγής της διοργάνωσης αυτής, με τον αθλητικό χαρακτήρα και τα διάφορα δρώμενα, είναι η πόλη της Καβάλας. Στην Ελλάδα και στον κόσμο, δεν γνωρίζω να υπάρχει πόλη που ονομάζεται Blue City.

-Υποθέτω πως, ο κύριος στόχος της διοργάνωσης, είναι η προβολή της Καβάλας. Αλλά, πως θα καταλάβει ο ξένος που θα δει την διοργάνωση Blue City Multisport Event, σε ποιο τόπο γίνεται; Η Blue City μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε στον πλανήτη γη, από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία και από την Νότιο Αφρική μέχρι την Σκανδιναβία. Γι’ αυτό, προκειμένου να δοθεί το ακριβές γεωγραφικό στίγμα και να προβληθεί ο τόπος παντού, θεωρώ πως η πλήρης ονομασία πρέπει να είναι: Kavala Blue City Multisport Event. Όπως το Kavala Air Sea Show, το οποίο μπορούσε να ονομαστεί Blue City Air Sea Show και να ψάχνουν οι ξένοι σε ποιο σημείο της γης διεξάγεται.

-Επαναλαμβάνω, ίσως σε μερικούς και μερικές να φαίνεται ασήμαντη η παρατήρηση, αλλά έχει μεγάλη σημασία για την ανάδειξη της Καβάλας. Εμείς, οι Καβαλιώτες, αποκαλούμε την Καβάλα, χαϊδευτικά», «γαλάζια πόλη», αλλά οι ξένοι δεν το ξέρουν αυτό. Αφήστε που μπορεί να πιστέψουν ότι, ο τόπος διεξαγωγής του Multisport Event, είναι εντός της «γαλάζιας πατρίδας» που ονειρεύεται το καρντάσι ο Ρετζέπ. Και δεν είναι καιρός, για τέτοιες παρεξηγήσεις!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύ σωστή παρατήρηση αλλά νομίζω ότι είναι αργά γιατί η εκδήλωση αρχίζει σήμερα κ ότι ήταν να γίνει έγινε. Ας το έχουν υπόψιν τους οι διοργανωτές για του χρόνου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.