Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στις 6 το απόγευμα, η βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης θα παραμείνει ανοιχτή πέραν του ωραρίου λειτουργίας της, για να παρουσιάσει στο κοινό κάτι πολύ όμορφο και πρωτότυπο. Στον 1ο όροφο, συγκεκριμένα, θα είναι στημένες δύο εκθέσεις, η έκθεση βιβλίων της δωρεάς ΚΙΚΠΕ και η έκθεση φωτογραφίας BookfaceFriday. H έκθεση βιβλίων της δωρεάς του Κοινωφελούς Ιδρύματος Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) περιλαμβάνει τα 465 ολοκαίνουργια βιβλία που παρέλαβε η βιβλιοθήκη από το ίδρυμα, μέσω της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Future Library, τον περασμένο Ιούνιο. Τα βιβλία είναι έτοιμα για δανεισμό και θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό την ημέρα της έκθεσης.

Η έκθεση φωτογραφίας περιλαμβάνει 30 φωτογραφίες που τράβηξαν οι έφηβοι το καλοκαίρι στη δράση BookfaceFriday στη διάρκεια της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας. Τα βιβλία που χρησιμοποίησαν τα παιδιά για να βγάλουν φωτογραφίες προέρχονταν από τη δωρεά του Κ.Ι.Κ.Π.Ε. και καθώς το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό, η δημόσια παρουσίασή τους θεωρήθηκε επιβεβλημένη.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.