Η αύξηση στο αντίτιμο της ελεγχόμενης στάθμευσης, θα οξύνει την παράνομη στάθμευση

0

Θα διαφωνήσουμε με την θέση του δημοτικού συμβούλου, Κώστα Κουνάκου, να εφαρμοστεί το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης παντού στην πόλη της Καβάλας. Το μέτρο αυτό είναι αποτελεσματικό όταν εφαρμόζεται στοχευμένα, δηλαδή σε περιοχές του αστικού ιστού που χρειάζονται θέσεις στάθμευσης, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών, όπως είναι το εμπορικό κέντρο, οι δημόσιες Υπηρεσίες, οι δομές υγείας κ.ά.

Η θέση στάθμευσης με πληρωμή και συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, δεν παρέχεται για εκείνους που θέλουν να καθίσουν σε ένα καφέ, ή εστιατόριο για ώρες. Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι ο έλεγχος του χρόνου στάθμευσης και όχι η αύξηση του αντίτιμου μετά τις δύο ώρες, όπως πρότεινε ο Κ. Κουνάκος. Η αύξηση του αντίτιμου, κατά την άποψη μας, θα οξύνει το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης και κατ’ επέκταση της κυκλοφορίας των οχημάτων. Διότι, οι οδηγοί μετά το δίωρο, θα αφήνουν κενή την θέση ελεγχόμενης στάθμευσης, αλλά θα σταθμεύουν κάπου αλλού το αυτοκίνητο παράνομα, ή θα βρίσκουν νέα κενή θέση ελεγχόμενης στάθμευσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.