• Η ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Energean Kavala B.C., μετά το παιχνίδι με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, για να ζητήσει συγνώμη επειδή στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας δεν υπήρχε ζεστό νερό, για να κάνουν ντους οι καλαθοσφαιριστές, αποτελεί, κατά την άποψη μας, παραδοχή του (επικοινωνιακού) λάθους από πλευράς της και συγχρόνως προσπάθεια να αποποιηθεί της ευθύνης, για την παροχή της απαιτούμενης φιλοξενίας.
  • Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση της Energean Kavala B.C. Αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει συγνώμη από την ομάδα του Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου και τους διαιτητές του αγώνα, για την έλλειψη ζεστού νερού στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων του (Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου) «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Θέλουμε να επισημάνουμε ότι, η ευθύνη για το θέμα αυτό ανήκει αποκλειστικά στον Δήμο Καβάλας, ο οποίος παρά τις επίμονες οχλήσεις μας, δεν έχει ακόμα αποκαταστήσει το πρόβλημα. Παρόλα αυτά, εμείς εξυπηρετήσαμε την κατάσταση, παραχωρώντας τα δικά μας αποδυτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα κι ελπίζουμε στην κατανόησή τους».
  • Γίνεται αντιληπτό, από την παραπάνω ανακοίνωση, ότι η Energean Kavala B.C. ως «οικοδέσποινα» και υπεύθυνη για την άρτια διεξαγωγή του παιχνιδιού, ζήτησε συγνώμη, για την παράλειψη της, ως όφειλε. Όχι για την παράλειψή της να αποκαταστήσει τη βλάβη στον κυκλοφορητή που παρέχει το ζεστό νερό, αλλά για την παράλειψή της, να ενημερώσει την αποστολή του φιλοξενούμενου συλλόγου για το πρόβλημα.
  • Άνθρωπος της Energean Kavala B.C. «παρέλαβε» την αποστολή στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου στο κυλικείο και την οδήγησε στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, που βρίσκονται στην ανατολική πλευρά. Εφόσον ήταν γνωστό το πρόβλημα με την έλλειψη ζεστού νερού, όφειλε να ενημερώσει τα μέλη της ξένης αποστολής και να μεταφέρει τη βούληση της διοίκησης της Energean Kavala B.C., να παραχωρήσει τα «δικά της» αποδυτήρια μετά τη λήξη του παιχνιδιού, για να κάνουν ντους οι καλαθοσφαιριστές του Χαρίλαου Τρικούπη. Αν το γνώριζαν αυτό οι φιλοξενούμενοι πριν την έναρξη του παιχνιδιού, δεν θα δημιουργούνταν καμία παρεξήγηση. Αντιθέτως, το σωματείο του Χαρίλαου Τρικούπη θα έβγαζε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για την άψογη φιλοξενία!
  • Ωστόσο, η διοίκηση της Energean Kavala B.C. επέλεξε να εκθέσει, καταρχάς, τον σύλλογο που υπηρετεί και κυρίως την πόλη. Διότι, «δείχνοντας» ως υπεύθυνο του προβλήματος, το οποίο δεν αποκαταστάθηκε, τον Δήμο Καβάλας, δεν εκθέτει τη δημοτική αρχή, αλλά την Καβάλα. Κι αυτό είναι λυπηρό. Είναι λυπηρό, γιατί για μικροπρέπειες δημιουργούνται παρεξηγήσεις, τις οποίες εκμεταλλεύονται οι επιτήδειοι, για να «χτυπήσουν» την πόλη.
  • Η διοίκηση της Energean Kavala B.C. μπορούσε να προστατέψει το σωματείο και την πόλη πράττοντας το αυτονόητο. Δηλαδή, να ενημερώσει την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας, για να μη βρεθεί προ δυσάρεστης εκπλήξεως. Είμαστε βέβαιοι πως τα μέλη της θα έδειχναν κατανόηση για το πρόβλημα. Η διαμαρτυρία τους, άλλωστε, οφειλόταν στην έλλειψη πνεύματος φιλοξενίας από το σωματείο που ήταν γηπεδούχο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.