Να υπάρχει πρόσβαση στην αυλή του 25ου δημοτικού σχολείου Καβάλας, όλες τις ημέρες και τις ώρες, ζητάει ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», Χρυσόστομος (Μάκης) Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα του συλλόγου γονέων του 25ου δημοτικού σχολείου Καβάλας, για σχολική αυλή ανοιχτή και προσβάσιμη για όλα τα παιδιά, όλες τις ημέρες, όλες τις ώρες. Ήμασταν και είμαστε αντίθετοι με την απόφαση της διοίκησης του Δήμου Καβάλας, να περιορίσει τις ώρες λειτουργίας της σχολικής αυλής τις καθημερινές, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Όπως αναφέρει συχνά ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας και επαγγελματίας της φυσικής αγωγής, Γιώργος Γουνελάς, η χώρα μας κατέχει, δυστυχώς, την αρνητική πρωτιά στην παιδική παχυσαρκία στην Ευρώπη. Συνεπώς, ο στόχος μιας δημοτικής Αρχής πρέπει να είναι η δημιουργία νέων χώρων ελεύθερου παιχνιδιού και όχι ο περιορισμός τους, στερώντας από τα παιδιά το ελεύθερο παιχνίδι, ένα θεμελιώδες και απαραίτητο δικαίωμά τους! Εμείς ζητούμε:

-Η διοίκηση του Δήμου να φέρει εκτάκτως το θέμα στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της ερχόμενης Δευτέρας 20 Ιουνίου 2022.

-Η σχολική αυλή του 25ου δημοτικού σχολείου, να λειτουργεί όλες τις ώρες (πρωινές και απογευματινές για τους θερινούς μήνες, απογευματινές για τους χειμερινούς μήνες) και τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, πλην του ωραρίου κοινής ησυχίας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.