Ο Alexander Haditaghi ανακοίνωσε, ενώ οι φίλαθλοι ανέμεναν τις πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, την πρόθεσή του να απεμπλακεί από τα διοικητικά πράγματα της ομάδας ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα». Διότι, όπως έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αισθάνεται απογοητευμένος και «λαβωμένος», μετά από τον αγώνα που έδωσε τους τελευταίους έντεκα μήνες ως ιδιοκτήτης (χωρίς να έχει λάβει όλες τις μετοχές των προηγούμενων μετόχων) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965. Στην ανάρτηση που έκανε ευχαριστεί και αποχαιρετάει όλους όσοι τον εμπιστεύτηκαν και τον στήριξαν, ενώ δηλώνει ανοιχτός σε άλλες ευκαιρίες, για να γίνει ιδιοκτήτης Π.Α.Ε. στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε είναι η ακόλουθη: «Ποτέ δεν ξεχνάμε την πρώτη μας αγάπη και το πρώτο ράγισμα της καρδιά μας. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, η Καβάλα είναι η πρώτη μου αγάπη και θα παραμένει πάντα μέρος της καρδιάς μου. Εδώ ένιωσα ερωτευμένος με μία πόλη και ένιωσα ερωτευμένος με ένα όνειρο!

Δυστυχώς, αυτό το όνειρο στην Καβάλα δεν θα υπάρχει πια για μένα. Τις επόμενες 4-6 εβδομάδες, η ομάδα μου κι εγώ, θα εργαστούμε για μία ομαλή μετάβαση και μία έξοδο από την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας. Σε αυτό το διάστημα, θα φροντίσουμε να έχουμε τηρήσει όλες τις προηγούμενες δεσμεύσεις μας, για να έχει κατεύθυνση, υποστήριξη και σταθερότητα η ομάδα.

Τους τελευταίους 11 μήνες στην Καβάλα, είχα αρκετές πληγές και απογοητεύσεις. Η μεγαλύτερη απογοήτευση, ήταν οι κενές υποσχέσεις του δημάρχου, των αντιδημάρχων και λίγων άλλων πολιτικών. Μετά από 11 μήνες, ακόμα δεν έχω σωστή μακροχρόνια μίσθωση για να παίξω στο γήπεδο. Αυτή η μίσθωση και πολλές από τις ζητούμενες αλλαγές αγνοήθηκαν από αυτή την διοίκηση του Δήμου. Είχα ζητήσει αρκετές σημαντικές βελτιώσεις και επισκευές για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των παικτών μας, των φιλάθλων μας και των φιλοξενούμενων ομάδων. Δεν πρόκειται να είμαι μέρος μιας οργάνωσης, που δεν μπορεί καν να προσφέρει ένα ζεστό ντους στους παίκτες της, σε ένα μουχλιασμένο αποδυτήριο! Πραγματικά, πιστεύω ότι αν τα γυαλιά και τα παράθυρα των VIP κουτιών δεν αλλάξουν σύντομα, θα σκοτώσουν κάποιον αθώο οπαδό και δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό! Τις τελευταίες 3 εβδομάδες, η ομάδα μου έχει προσεγγίσει την πόλη και το γραφείο του δημάρχου, με την ελπίδα να πάρει μακροχρόνια μίσθωση, αλλά και δέσμευση γι’ αυτές τις κρίσιμες αλλαγές και για άλλη μια φορά, αυτό το αίτημα αγνοήθηκε.

Ο αγώνας και οι προκλήσεις με 2 προηγούμενους ιδιοκτήτες της ποδοσφαιρικής ομάδας, ήταν επίσης αποθαρρυντικός και αμφισβητήσιμος! Σήμερα, ακόμα δεν έχω όλες τις μετοχές που υποσχέθηκαν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες να μου πουλήσουν για 1 ευρώ. Τους τελευταίους 11 μήνες λειτουργώ με βάση την καλή μου πίστη. Επειδή είχα δώσει τον λόγο μου στην πόλη. Επιπλέον, οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες και ο Τύπος τους, χρησιμοποίησαν τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια κι έναν άλλο δικηγόρο, για να μου κάνουν μήνυση, όταν αμφισβήτησα τι είχε συμβεί στον Α.Ο.Κ. αφού έφυγαν από την ομάδα. Αυτό το θέμα είναι ακόμα στα δικαστήρια.

Για να εξασφαλίσουμε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μία δυνατή ομάδα φέτος και για τα επόμενα χρόνια, δημιουργήσαμε ένα season pass promotion με 4 ευρώ ανά παιχνίδι, συνολικά 65 ευ΄ρω. Το χαμηλότερο στην χώρα! Τις τελευταίες 3 εβδομάδες, έχουμε δεσμευτεί μόνο για 280 κάρτες διαρκείας. Επικοινωνήσαμε με 52 επιχειρήσεις στην Καβάλα για χορηγία και δεν πήραμε ούτε μία χορηγία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς, τους υποστηρικτές και πολλούς από τους φίλους που έκανα σε αυτή την όμορφη πόλη. Θα μου λείψετε όλοι σας. Είμαι ανοιχτός σε άλλες ευκαιρίες ποδοσφαιρικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα σε Super League και Super League 2. Ανεξάρτητα από αυτό, η καρδιά μου θα αιμορραγεί πάντα μπλε και η Καβάλα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ταξίδι που κάναμε μαζί!».

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήταν μια εξομολόγηση ψυχής για το πρώην προεδρο του ΑΟΚ,δεν φταίει μόνο αυτός αλλά και άλλοι παράγοντες που φτάσαμε σε αυτή την κατρακύλα το καλό ξεκινάει από πέρσυ που η ομάδα θαπορουσρ να μείνει. Β Εθνική εάν το περασμένο καλοκαίρι οι κινήσεις ήταν ποιο γρήγορα φτάσαμε στο τέλος δικαιωθηκαμε και πήραμε τις σαβουρες μήπως και σωθούμε σε αναλογιστούν κάποιοι άλλοι τις ευθύνες εμείς οι αγνοί φιλαθλοι παραμένουμε ΑΟΚ όπως και να ει

    • Καταρχάς, είναι νωρίς για να προδικάσουμε το αποτέλεσμα (της δήλωσης του Alexander Haditaghi). Επομένως, δεν μπορούμε να επιρρίψουμε ευθύνη σε κανέναν. Διαφωνούμε ότι ο Α.Ο.Κ. έφτασε σε “κατρακύλα”, διότι ο χαρακτηρισμός αυτός απαξιώνει τον αγώνα που έγινε τους περασμένους έντεκα μήνες. Επίσης, είναι απαξιωτικός ο χαρακτηρισμός “σαβούρες”, για τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν τον Ιανουάριο και χωρίς προετοιμασία αγωνίστηκαν σε συνεχόμενα παιχνίδια (Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή) του πρωταθλήματος της Super League 2, για να κρατήσουν τον Α.Ο.Κ. στην κατηγορία. Δεν τα κατάφεραν για τρεις βαθμούς, αν και άρχισαν από το απόλυτο μηδέν! Αξίζουν τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες των πραγματικών φιλάθλων, όπως και τα παιδιά που αγωνίστηκαν έως τον Δεκέμβριο, για να μην μηδενιστεί και αποβληθεί ο Α.Ο.Κ. από το πρωτάθλημα! Όταν έρχονται 30 ποδοσφαιριστές τον μήνα Ιανουάριο, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα της προετοιμασίας και των φιλικών παιχνιδιών, είναι απολύτως λογικό να μη γίνουν οι καλύτερες επιλογές. Παρά τις αντιξοότητες και το συνεχές κυνηγητό που δέχτηκε ο Α.Ο.Κ., θεωρούμε ότι έγινε το καλύτερο δυνατό από όλους μέσα στον Οργανισμό (διοικητικούς παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές).

  2. Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν το αυτονόητο κ αυτό με στεναχωρεί αφάνταστα. Ο ΑΟΚ πέρυσι έδωσε 25 αγώνες κ οι αντιπαλοί του 32, 7 αγώνες λιγότερους κ ας φαίνεται στην βαθμολογία ότι έδωσε 32. Όταν ξεκίνησε να αγωνίζεται κ είχε 0 βαθμούς ο Πιερικός τότε που σώζονταν είχε 10 ή 11 βαθμούς. Επίσης να ξεκαθαρίσω κ κάτι άλλο: Είναι διαφορετικό να ξεκινάς ένα πρωτάθλημα με -10 βαθμούς αλλά να δίνεις όλους τους αγώνες, όπως έγινε την περίοδο 1984-85 κ άλλο να δίνεις 7 ματς λιγότερα με ας το πούμε κανονική ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.