Η αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου στην ανατολική Μακεδονία

0

Το Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου της επιτροπής γεωλόγων, διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου της επιτροπής, με αντικείμενο: «Καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου και τις προτάσεις για την καλύτερη αξιοποίησή του στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας, την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 στις 11 το πρωί (είσοδος ελεύθερη).

Η επιτροπή, αποτελούμενη από αξιόλογους επιστήμονες γεωλόγους, εργάστηκε και προσέφερε τις υπηρεσίες της εδώ και δύο χρόνια αφιλοκερδώς, υπηρετώντας την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, με σεβασμό προς το περιβάλλον. Μετά την παρουσίαση του έργου θα γίνει ανοικτή συζήτηση για τις προοπτικές αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και της ανατολικής Μακεδονίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.