Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τις εκλογές των μηχανικών, στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ανατολικής Μακεδονίας  (ΤΕΕ-ΑΜ)

0

Στις 20 Φεβρουαρίου 2014 ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής των εσωτερικών οργάνων  στο ΤΕΕ-ΑΜ, από όλους τους εκλέκτορες της 45μελούς Αντιπροσωπείας του.

Η παράταξή μας τιμά όλους τους συναδέλφους τόσο αυτούς που συμμετείχαν στο παρελθόν όσο και αυτούς που συμμετέχουν σήμερα στα όργανα του ΤΕΕ- ΑΜ και αναγνωρίζει την προσπάθεια, την συμβολή τους & το έργο τους.

Ήδη,  η νέα Διοικούσα Επιτροπή  προχωράει σήμερα με συνεργασία και σύμπνοια στην αναδιάρθρωση του ενιαίου ΤΕΕ-ΑΜ,  με θεσμοθετημένη έδρα στην Καβάλα, καθώς επίσης και στην ενίσχυση του θεσμικού ρόλου της Αντιπροσωπείας και τα θέματα των μηχανικών.

Στο διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ της επίσημης ανακήρυξης. των εκλεγέντων από την κεντρική εφορευτική επιτροπή και της σύγκλισης σε σώμα του νέου Προεδρείου της Αντιπροσωπείας και της νέας ΔΕ, προτιμήσαμε σεβόμενοι την διαδικασία, τους συναδέλφους και τον επιστημονικό μας φορέα, να παραμείνουμε σιωπηλοί .

Διαπιστώνουμε ωστόσο ότι ακόμα και τώρα υπάρχει από ελάχιστους ευτυχώς συναδέλφους προσπάθεια παραπλάνησης, με ψευδείς δηλώσεις. Οφείλουμε λοιπόν, προς αποκατάσταση της αλήθειας, να παραθέσουμε τα διαμειφθέντα. Θεωρούμε ότι είναι χρήσιμο για όλους τους μηχανικούς αλλά και την τοπική κοινωνία να ενημερωθούν για τα πραγματικά γεγονότα & περιστατικά.

Αναγνωρίζουμε μερικά το έργο του συναδ. Λ. Βασιλειάδη, ως προέδρου  της ΔΕ του ΤΕΕ ΑΜ, την περασμένη τριετία, όχι όμως στον βαθμό και την έκταση που επιθυμούν ο ίδιος και τα ΜΜΕ που τον στηρίζουν και τούτο κυρίως λόγω της υπερσυγκεντρωτικής και αλαζονικής συμπεριφοράς που επέδειξε ιδιαίτερα κατά το τελευταίο διάστημα . Η συμπεριφορά του αυτή και οι προτάσεις του, μας εξέπληξαν και αδυνατώντας να δεχθούμε τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις που πρότεινε,  αποφασίσαμε να στηρίξουμε για πρόεδρο της Δ.Ε. του ΤΕΕ- ΑΜ , τον συνάδελφο Δημήτρη Κυριαζίδη (μετά από ουσιαστικές & ειλικρινείς διαβουλεύσεις).

Οι επικεφαλείς ωστόσο της παράταξης ΟΡΜΗ συνάδ.  Λ.Βασιλειάδης και Σ.Λαζαρίδης (ο 2ος στις προηγούμενες εκλογές ήταν κάθετα αντίθετος με τον 1ο και τον κατηγορούσε  σαν «αντιαναπτυξιακό»),  με συνεχείς δημοσιεύσεις και συνεντεύξεις στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο, επιχείρησαν μάταια να μεταφέρουν στα εκλεγέντα στην αντιπροσωπεία του ΤΕΕ- ΑΜ μέλη της παράταξής μας, τις δικές τους αποκλειστικά ευθύνες για την μη επανεκλογή στη θέση του προέδρου του συναδ. Λ.Βασιλειάδη. Επισημαίνουμε δε, ότι ακόμη και σήμερα, 15 Μαρτίου δεν έχει γίνει η προβλεπόμενη παράδοση-παραλαβή στη νέα διοίκηση με αποκλειστική υπαιτιότητα  του απελθόντος προέδρου.

Τον Σεπτέμβριο του 2013, ο τότε πρόεδρος του ΤΕΕ-ΑΜ , οργάνωσε προεκλογικά μια συγκέντρωση στην οποία κάλεσε όλους (υποτίθεται) τους μηχανικούς του τμήματος και απηύθυνε πρόσκληση για τη συγκρότηση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου.

Η αλήθεια είναι :

ότι ενδιαφερόταν απλά και ΜΟΝΟ για την δική του επανεκλογή ως προέδρου,  γι αυτό και

α) απέρριψε πρόταση του στενού του όψιμου συνεργάτη Σ.Λαζαρίδη για εκλογή στη θέση του προέδρου αυτού που θα πλειψοψηφούσε σε σταυρούς ( μεταξύ 3 υποψηφίων),  καθώς, όπως είπε, θα μπορούσε να είναι πρώτος σε σταυρούς οποιοσδήποτε, «ακόμα και ο ..» (συνάδελφος που ήρθε σε αντίθεση μαζί του, αν και τον στήριξε στην εκλογή προέδρου το 2010) πράγμα απαράδεκτο κατά τον ίδιο. Τέτοια εκτίμηση τρέφει για το σώμα των μηχανικών!

β) απέκλεισε συναδέλφους από το δήθεν ενιαίο ψηφοδέλτιο (παλαιά μέλη της ΔΚΜ και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ).

Ο συνάδελφος Λ .Βασιλειάδης  συγκρότησε την παράταξη ΟΡΜΗ αναφέροντας ότι καλύπτει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου (ιστοσελίδα ΟΡΜΗ -10.11.2013).

Η αλήθεια είναι:

πως αρκετοί συνάδελφοι που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο της παράταξης ΟΡΜΗ θεώρησαν ότι πράγματι είναι ενιαίο,  καθώς δεν γνώριζαν ότι απέκλεισε όποιον πίστευε ότι θα του ήταν εμπόδιο για τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Στο ίδιο κείμενο, θεωρώντας εσφαλμένα ότι δεν θα υπήρχε ανάγκη συνεργασιών, μίλησε απαξιωτικά για παράταξη μεταμφιεσμένη (εννοώντας την παράταξη ΑΔΕΜ) και παράταξη ριζοσπαστική με δυσνόητες θεωρητικές και νεφελώδεις θέσεις (εννοώντας την παράταξη Ριζ. Πρωτοβουλία Μηχανικών). Είχε όμως την απαίτηση οι παρατάξεις αυτές να τον στηρίξουν μετεκλογικά για νέα προεδρική θητεία. Επίσης συγκεκριμένοι συνάδελφοι που κατά την τελευταία τριετία προσέφεραν στο ΤΕΕ- ΑΜ ήρθαν σε σύγκρουση με τον απελθόντα πρόεδρο όταν διαπίστωσαν ότι τους «καπέλωνε». 

Ο απελθών πρόεδρος του ΤΕΕ-ΑΜ  ισχυρίστηκε   ότι συγκέντρωσε εκλογικό ποσοστό 54.5 % (μάλιστα χρησιμοποίησε την αλαζονική και εγωπαθή έκφραση  «πήρα 55%» – (εφ. Καβάλα – 19.12.2013 σελ.8) το μεγαλύτερο στη ιστορία του ΤΕΕ ΑΜ, τόσο μεγάλο που ούτε ο αείμνηστος Ντίνος Παναγιωτόπουλος δεν είχε φθάσει (εφ. Καβάλα- 21.02.2014).

Η αλήθεια είναι:

ότι ο απελθών πρόεδρος συγκέντρωσε στις εκλογές της 24.11.2013, ποσοστό 36,29%,   το οποίο είναι ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ που συγκέντρωσε  εν ενεργεία πρόεδρος στο ΤΕΕ -ΑΜ.

Άλλωστε με την μαθηματική λογική? του πανεπιστημιακού απελθόντος προέδρου, η παράταξη Μηχανικοί της Δράμας συγκέντρωσε  ποσοστό 73% (Δράμα)  και όχι 28.36% (συνολικά). Συνεπώς θα έπρεπε ο ίδιος να προτείνει τον συνάδελφο Δημ.Κυριαζίδη για πρόεδρο!

Ο απελθών πρόεδρος δήλωσε ότι αφενός οι Μηχανικοί της Δράμας αθέτησαν την συμφωνία μαζί του και αφετέρου ο συνάδελφος Μιχάλης Παπαδόπουλος του υποσχέθηκε επαφή που δεν έγινε ποτέ.

Η αλήθεια είναι:

ότι διαπραγματεύτηκε με την παράταξη Μηχανικοί της Δράμας διεκδικώντας την θέση του προέδρου του τμήματος και απορρίπτοντας την πρόταση για προεδρική θητεία 1,5 έτους για τον κ. Δ. Κυριαζίδη και 1,5 έτους για τον ίδιο. Την πρόταση αυτή θεώρησε μειωτική για το πρόσωπό του και μη αποδεκτή ιδεολογικά.

Στις αρχές ωστόσο του 2007, ο συν.Λ. Βασιλειάδης είχε  αποδεχθεί την εναλλαγή στη θέση του προέδρου της Δ.Ε. με άλλους 3 (!), προκειμένου να γίνει δυνατή η συνεργασία των παρατάξεων για την εκλογή του ίδιου στη θέση του Προέδρου για το πρώτο 8-μηνο. (FB -Γ.Βαλαβάνη 10.9.2010).

Διαπραγματεύτηκε επίσης με την παράταξη μας διεκδικώντας την θέση του προέδρου του τμήματος για τον ίδιο και του προέδρου της αντιπροσωπείας για τον κ.Σ.Λαζαρίδη και καμία θέση για τους νέους της παράταξής του, οι οποίοι σημειωτέον δεν εκπροσωπήθηκαν σε καμία από τις συναντήσεις μας. Ο συνεργάτης του Σ.Λαζαρίδης τόνισε ,παρουσία του απερχομένου προέδρου, ότι σε περίπτωση που η ΑΔΕΜ πρότεινε την μοιρασμένη θητεία του προέδρου του τμήματος στην παράταξη των Μηχανικών της Δράμας τότε η ΟΡΜΗ θα υποχωρούσε και θα δεχόταν συνεργασία με τους Μηχανικούς της Δράμας σε αυτό που ο απερχόμενος πρόεδρος θεωρούσε απόλυτα μειωτικό, δηλαδή την μοιρασμένη προεδρική θητεία.

Ο απελθών πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι έφερε στο προσκήνιο πολλούς νέους μηχανικούς (εφ. Εβδόμη -19.02.2014)

Η αλήθεια είναι:

ότι στις διαπραγματεύσεις με την παράταξή μας δεν διεκδικούσε τίποτε για τους νέους της παράταξής του!  (αντίθετα εμείς από διαπαραταξιακό πολιτισμό & συναδελφικότητα στηρίξαμε για τη θέση του Γ.Γ. της Δ.Ε. ένα νέο συνάδελφο προερχόμενο από την παράταξή του).

Ο απελθών πρόεδρος δήλωσε ότι πρέπει να σπάσει το « ΑΟΚ -ΔΟΞΑ Δράμας» και ότι περίπου εξαπατήθηκε από την παράταξη Μηχανικοί της Δράμας (εφ. Εβδόμη- 19.02.2014).

Η αλήθεια είναι:

πως για πρώτη φορά και με ευθύνη του ίδιου παρατηρήθηκε σε τόσο μεγάλη έκταση το φαινόμενο ξεχωριστών ψηφοδελτίων Δράμας – Καβάλας καθώς πίστευε ότι αυτό θα τον βόλευε μετεκλογικά. Η θεμιτή όμως κατά τον ίδιο φιλοδοξία των Δραμινών, τον εξόργισε σε τέτοιο βαθμό που στην τελευταία συνάντηση των παρατάξεων ΟΡΜΗ και ΑΔΕΜ ενώ επαίρεται για το πολιτικό του ήθος σε ένα κρεσέντο παλαιοκομματικής νοοτροπίας, ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΑΠΟ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ !!!  ώστε να απομονωθούν οι φιλόδοξοι εκλεγμένοι Δραμινοί. (αυτοί δηλαδή που τον εξέλεξαν πρόεδρο την προηγούμενη τριετία ).

Ο απελθών πρόεδρος επετέθη αναίτια προσωπικά στον εκπρόσωπό μας Μιχάλη Παπαδόπουλο, με την δήθεν κατηγορία  «ότι υπήρξε ισόβιος εκπρόσωπος του ΤΕΕ στην ΕΠΑΕ (Επιτροπή Πολεοδομικού & Αρχιτεκτονικού Ελέγχου) και ονειρευόταν να στήσει μηχανισμό» (εφ. Εβδόμη -19.02.2014).

Η αλήθεια είναι:

Ο συνάδελφος αρχιτέκτονας  Μιχ.Παπαδόπουλος,  ήταν κατά περιόδους και όχι ισόβιος εκπρόσωπος του ΤΕΕ στην ΕΠΑΕ(μετέχουν μόνο αρχιτέκτονες),  αλλά και εκπρόσωπος στην ΕΠΑΕ από τον σύλλογο αρχιτεκτόνων Καβάλας  (και αυτό έχει να κάνει με την ιστορία του, τις γνώσεις του, την καταξίωσή του και την διαχρονική επιλογή του από τους συναδέλφους Αρχιτέκτονες), μάλιστα δε χωρίς αντίρρηση του απελθόντος προέδρου που ήταν μέλος της Δ.Ε. του ΤΕΕ ΑΜ όταν αυτή αποφάσιζε τον ορισμό του Μιχ..Παπαδόπουλου ως εκπροσώπου. Άλλωστε ο ίδιος ο απελθών πρόεδρος δήλωσε  ότι συνεργάστηκε άψογα με τον κ. Μιχ. Παπαδόπουλο τα 3 χρόνια της προεδρικής του θητείας (εφ. Εβδόμη- 21.02.20140).

Αντίθετα ο συνάδελφος Λ.Βασιλειάδης κατηγορήθηκε κατά τη διάρκεια της προεδρίας του από μέλος της ΔΕ (που μάλιστα για το λόγο αυτό παραιτήθηκε) για τον τρόπο που διοικούσε και την χειραγώγηση σεμιναρίου.

Ο απελθών πρόεδρος απέδωσε την μη αποδοχή του αιτήματος της παράταξής του για αναβολή της συνεδρίασης που εξέλεξε τον πρόεδρο της ΔΕ του ΤΕΕ-ΑΜ, σε μεθοδευμένη ενέργεια (εφ. Εβδόμη -21.02.2014).

Η αλήθεια είναι:

ότι ο ίδιος ΜΕΘΟΔΕΥΣΕ (με υστερόβουλο τακτικισμό) αναβολή της 2ης συνεδρίασης της Αντιπροσωπείας για δήθεν ανυπέρβλητα προβλήματα υγείας 2 συναδέλφων εκ των οποίων ο ένας παρέστη και ψήφισε κανονικά, ο δε άλλος έλαβε άδεια από την υπηρεσία του λόγω θανάτου ηλικιωμένου συγγενικού του προσώπου. Βεβαίως εύλογα αναρωτάται ο καθένας τί θα άλλαζε η αναβολή της συνεδρίασης?  Μήπως ο απελθών πρόεδρος πίστευε ότι θα απέδιδαν καρπούς οι πιέσεις που με τρόπους ανοίκειους & ανάξιους αναφοράς άσκησε σε εκλεγμένους συναδέλφους της παράταξης ΑΔΕΜ,  ώστε να υπερψηφίσουν τον ίδιο αγνοώντας τις ομόφωνες αποφάσεις της παράταξής τους ???  Οι συνάδελφοι της παράταξής του πάντως ουδέποτε  τον εξουσιοδότησαν για τέτοιου είδους ενέργειες και φυσικά δεν ευθύνονται γι’ αυτές. Αν προσθέσουμε μάλιστα και την απερίγραπτη δήλωσή του στα ΜΜΕ, ότι εγκατέλειψε!!! εν μέρει την ενασχόλησή του ως επίκουρος στο Δημοκρίτειο της Θράκης, λόγω του ΤΕΕ τότε οι λέξεις  ήθος και αξίες χάνουν το νόημά τους.

Ο απελθών πρόεδρος ανέφερε (Κavala Press- 21.02.2014) ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών με την σύμπηξη ανίερου μετώπου μηχανικών Δράμας και μικρού κομματιού μηχανικών Καβάλας το οποίο καταποντίσθηκε στις εκλογές λαμβάνοντας το χειρότερο ποσοστό στην ιστορία του. Στην ίδια συνέντευξη δήλωσε αυτάρεσκα ότι δεν του χαρίστηκε τίποτε.

Η αλήθεια είναι ότι:

ο  συνάδελφος  Δημήτρης  Κυριαζίδης υπερψηφίστηκε από 4 παρατάξεις (σε σύνολο7) και εκλέχθηκε ως Πρόεδρος με 24 ψήφους, (54.5%) έναντι  του συν.Λ.Βασιλειάδη που έλαβε 15 ψήφους μόνο της δικής του παράταξης (34.09%)  και καμίας άλλης!!!

Η παράταξή μας η ΑΔΕΜ εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε εκλογές (με ένα προεκλογικό αγώνα 20 ημερών) και έλαβε 16% άρα ούτε μικρό κομμάτι μηχανικών είναι, ούτε καταποντίσθηκε στις εκλογές  αν μάλιστα αναλογισθούμε ότι ο απελθών πρόεδρος στις προηγούμενες εκλογές έλαβε μόνο 3,8 %  και ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ με την «ιερή» ? τότε συμμαχία Δράμας -Καβάλας, μετά από τριπλή «καραμπόλα» και την καταλυτική ψήφο της παράταξης «φίλοι του ΠΑΟΚ» η οποία και βέβαια δεν θα κοσμεί το βιογραφικό του για τις μελλοντικές του επιδιώξεις. (ο εκπρόσωπος της παράταξης «φίλοι του ΠΑΟΚ» δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά στο ΤΕΕ κατά την τελευταία τριετία.

Ο απελθών πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι στερήθηκε την προεδρία με βίαιο τρόπο και άφησε υπονοούμενα ότι  πίσω από την αποτυχία του υποκρύπτεται κάτι άλλο που θα φανεί σύντομα (εφ. Πρωϊνή -24.02.2014)

Η αλήθεια είναι ότι:

η διαδικασία εκλογής προέδρου ήταν άψογη από κάθε άποψη και τα περί βιαίου τρόπου είναι ανάξια κάθε σχολιασμού. Μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ένας πανεπιστημιακός «δάσκαλος», καταφεύγει σε τόσο άστοχους χαρακτηρισμούς.

Έχει ήδη διαφανεί ότι το ΤΕΕ – ΑΜ συνεχίζει αταλάντευτα με τις ίδιες θέσεις σε μεγάλα θέματα (π.χ. ΤΑΡ ) βελτιώνοντας μάλιστα την θέση του.(αποστολή επιστολής στον υπουργό για αποτελέσματα της σύσκεψης επιμελητηρίων και ομάδας μελετητών ΤΑΡ που είχε «ξεχάσει» ο απελθών πρόεδρος, εύρεση τηλεγραφήματος της ομάδας ΤΑΡ που είχε αποσταλεί στο προσωπικό  mail του απελθόντος προέδρου, απόφαση ΔΕ για ΤΑΡ που δεν ελήφθη ποτέ από αμέλεια του απελθόντος προέδρου κλπ). Άλλωστε οι θέσεις του ΤΕΕ -ΑΜ προκύπτουν από επεξεργασία ομάδων εργασίας συναδέλφων μηχανικών και δεν αποτελούν προσωπικές θέσεις του εκάστοτε προέδρου άσχετα αν ο απελθών πρόεδρος θεωρούσε τα πορίσματα των ομάδων εργασίας  ως προσωπικό του έργο!

Ο συνάδελφος  Σ. Λαζαρίδης μέλος της παράταξης ΟΡΜΗ,  απηύθυνε  ανοικτή επιστολή στους μηχανικούς του ΤΕΕ- ΑΜ (εφ.Πρωϊνή -21.02.2014), όπου εκφράζει απορίες και δήθεν ερωτήματα των νέων συναδέλφων που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του. Του απαντούμε λοιπόν αυτά που ο ίδιος ξέρει αλλά δεν τολμά να τα μεταφέρει στους νέους συναδέλφους, συνυποψηφίους του :

1. Το δικαίωμα να διεκδικήσει  ο συν.Λ.Βασιλειάδης  τη θέση του προέδρου δεν του το στέρησε κανείς. Έθεσε υποψηφιότητα και δεν εξελέγη. «Τι δεν καταλαβαίνεις φιλαράκι» όπως λέει και κάποια διαφήμιση που αρέσει ιδιαίτερα στον συνάδελφο Σ.Λαζαρίδη?

2. Το δικαίωμα να συνομιλήσει με άλλες παρατάξεις το είχε και το χρησιμοποίησε, μερικώς βέβαια, γιατί όπως ο ίδιος παραδέχεται «συνομιλήσαμε μόνο με την 2η και 3η  παράταξη καθώς τις άλλες δεν τις χρειαζόμασταν.» Το δικαίωμα αυτό δεν σημαίνει  ότι οι άλλες παρατάξεις έχουν υποχρέωση απέναντι του.

3. Το δικαίωμα να διεκδικήσει  ο συν.Λ.Βασιλειάδης  το αναλογούν μερίδιο για αξιώματα το απεμπολήσατε μόνοι σας, καθώς διεκδικούσατε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και τις 2 προεδρίες με μόνη παραχώρηση την μισή προεδρία Αντιπροσωπείας με όρους απαράδεκτους. Ας εξηγήσετε στους συναδέλφους της παράταξής σας γιατί κάποια άλλη εναλλακτική πρόταση που Δεν περιελάμβανε προεδρία Aντιπροσωπείας Λαζαρίδη,  αποσιωπήθηκε στις συνομιλίες με την ΑΔΕΜ. Στις διαπαραταξιακές διαβουλεύσεις, εμείς  συμμετείχαμε πάντοτε και με νέους μηχανικούς μέλη μας, ενώ από την παράταξή  ΟΡΜΗ ήταν μόνο οι επικεφαλής.

Δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τις νεφελώδεις αναφορές του συναδέλφου Σ. Λαζαρίδη για «κερκόπορτα» και  «άλωση» (εφ.Πρωϊνή -21.02.2014), τον δικαιολογούμε όμως γιατί οι ιστορικές του γνώσεις είναι προφανώς περιορισμένες και πιθανώς οι εκφράσεις αυτές να αφορούν τον ίδιο ως αυτοκριτική (κάπως υπερβολική βέβαια) για τις όποιες ευθύνες του.

Εμείς σαν μέλη της παράταξης ΑΔ.Ε.Μ.- (ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ) πιστεύουμε  ότι είναι στο χέρι όλων των συναδέλφων μηχανικών ανεξαρτήτως παράταξης, ιδιαίτερα μάλιστα των νέων, να συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του ΤΕΕ -ΑΜ,  προς όφελος τόσο των μηχανικών όσο και της τοπικής μας κοινωνίας.

Απορρίπτουμε τις όποιες διχαστικές ενέργειες και καλούμε όλους να κάνουν το ίδιο και να αγωνιστούν για το ΤΕΕ-ΑΜ των μηχανικών και της κοινωνίας.

ΕΝΑ ΤΕΕ-ΑΜ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Για την ΑΔΕΜ (τα 7 εκλεγμένα μέλη της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ-ΑΜ)

Ζηνάς Παντελής

Μητσίνης Νίκος

Νάστος Γιώργος

Παμπούκας Θόδωρος

Παπαδόπουλος Μιχάλης

Χοροζίδης Ηλίας-Σοφρώνιος

Ψαλτούδη Λίνα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.