Συνάντηση με τον διευθυντή της ιχθυόσκαλας Καβάλας, Χ. Μαντά, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου 2019, ο εκπρόσωπος του συνδυασμού «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση», με επικεφαλής και υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης τον Ανδρέα Καραγιώργη, Γιώργος Τσακίρης, ο οποίος είναι και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου: «Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα, που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της τρίτης μεγαλύτερης ιχθυόσκαλας της χώρας, όπως η αναμενόμενη, εδώ και χρόνια, ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισής της, που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας. Ένα έργο που, όπως φαίνεται, πλησιάζει προς την ολοκλήρωση.

Ο Χ. Μαντάς ενημέρωσε επιπροσθέτως τον Γ. Τσακίρη, πως το 2018 αλιεύθηκαν πάνω από 11.600 τόνοι αλιευμάτων, που αντιστοιχούν σε πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που καθιστά την ιχθυόσκαλα Καβάλας έναν από τους σημαντικότερους οικονομικούς πνεύμονες της περιοχής.

Ο Γ. Τσακίρης μετέφερε στον διευθυντή το αμέριστο και διαρκές ενδιαφέρον του υποψήφιου περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ., Α. Καραγιώργη, για την ιχθυόσκαλα, καθώς και για το γεγονός ότι στις προτάσεις του συνδυασμού «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση», περιλαμβάνεται η πρωτοβουλία, για την αναζήτηση του πιο πρόσφορου και νομικά εφικτού τρόπου, ώστε η διαχείριση της ιχθυόσκαλας Καβάλας, να περάσει στην Περιφέρεια Α.Μ.-Θ.».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.