Η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας», με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών που διεξήχθησαν στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, χαιρετίζει τους εμπόρους που στήριξαν, με τη ψήφο τους, την αγωνιστική προοπτική του συλλόγου, που απέρριψαν τη λογική του μικρότερου κακού και της αποδοχής των μέτρων που παίρνουν σε βάρος των αυτοαπασχολούμενων Ευρωπαϊκή Ένωση και κυβερνήσεις, για λογαριασμό της ανάκαμψης των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. «Οι φετινές εκλογές έγιναν στο έδαφος της γενικής υποχώρησης του κινήματος, σε κλίμα παραίτησης κάτω από το βάρος της αναδουλειάς και της χρεοκοπίας, που αυξάνει καθημερινά τα λουκέτα. Η Α.Σ.Ε.Σ. δεσμεύεται να συνεχίσει και να δυναμώσει τις πρωτοβουλίες, για οργάνωση και μαζικοποίηση του αγώνα υπεράσπισης και διεκδίκησης των συμφερόντων των μικρών και αυτοαπασχολούμενων εμπόρων και επαγγελματιών», αναφέρει ακόμα το δελτίο Τύπου.
Να αναφέρουμε ότι, η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας» έλαβε 90 ψήφους και δύο έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Την 1η θέση και την πλειοψηφία των εδρών (11) κατέλαβε ο συνδυασμός «Ενωτική Κίνηση Εμπόρων» με 353 ψήφους, ενώ ο τρίτος συνδυασμός «Αναθεωρητική Συνδικαλιστική Κίνηση Εμπόρων Επαγγελματιών Καβάλας» έλαβε 20 ψήφους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.